Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Beliani FEVIK Hoekbank 5-zits - Kunststof

Beliani FEVIK Hoekbank 5-zits - Kunststof

5/5

Met Beliani FEVIK Hoekbank 5-zits - Kunststof maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Beliani FEVIK Hoekbank 5-zits - Kunststof hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Beliani FEVIK Hoekbank 5-zits - Kunststof

Merk

Beliani

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

228 cm

Breedte armleuning 

72 cm

Product breedte 

228 cm

Product hoogte

80 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

228 cm

Zithoogte

39 cm

Omschrijving van Beliani FEVIK Hoekbank 5-zits - Kunststof

Creëer je eigen dromerige wooneiland met de moderne Beliani FEVIK Hoekbank 5-zits in kunststof. Deze hoekbank heeft een lichtgrijze stoffering die elke ruimte een eigentijdse uitstraling geeft. De bankdelen kunnen op verschillende manieren samengevoegd worden, waardoor je een U-vormige woonkamer of een langwerpige hoekbank kunt creëren. Om de bank helemaal compleet te maken, kun je deze perfect aanvullen met een bijpassende poef. Met de Beliani FEVIK Hoekbank kun je zelfs een ruim slaapgedeelte voor gasten creëren. Verplaats de ottomaan naar de U-vormige bank en je hebt een zeer ruim slaapgedeelte waar je gasten comfortabel kunnen overnachten. Daarnaast is deze hoekbank ook ideaal om gezellige ontspanningsruimtes te creëren voor comfortabele tv-avonden. De hoekbank is gemaakt van hoogwaardig polyester, met een stoffering in lichtgrijs. De zitting is gevuld met schuimstof van hoge dichtheid, waardoor je verzekerd bent van langdurig comfort. De hoekbank heeft een L-vormige vorm en de armleuningen zijn recht van stijl. De gestoffeerde achterzijde en de bijbehorende beenkappen/kussentjes geven de bank een luxe uitstraling. Met de modulaire delen van de Beliani FEVIK Hoekbank kun je eenvoudig de opstelling aanpassen naar jouw wensen. De gemakkelijk te gebruiken verbindingsdelen houden de verschillende.

Veelgestelde vragen over Beliani FEVIK Hoekbank 5-zits - Kunststof

In Beliani FEVIK Hoekbank 5-zits - Kunststof kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 228 cm

Breedte: 228 cm

Hoogte: 80 cm

Zitdiepte: 228 cm

Zithoogte: 39 cm

Breedte armleuning: 72 cm

Beliani FEVIK Hoekbank 5-zits - Kunststof is gemaakt van Stof. De kleur van Beliani FEVIK Hoekbank 5-zits - Kunststof betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Beliani FEVIK Hoekbank 5-zits - Kunststof kan Rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Beliani FEVIK Hoekbank 5-zits - Kunststof betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Beliani FEVIK Hoekbank 5-zits - Kunststof voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken