Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 52 Lichtroze Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 52 Lichtroze Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

5/5

Met Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 52 Lichtroze Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 52 Lichtroze Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 52 Lichtroze Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester | Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

297 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

0 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 52 Lichtroze Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

De Moderne hoekbank DENVER L is een stijlvol en functioneel meubelstuk dat perfect past in elke moderne woonkamer. De bank is gemaakt van massief hout en laminaat, waardoor hij stevig en duurzaam is. De bekleding is gemaakt van hoogwaardig en zeer elastisch HR-schuim, wat zorgt voor een comfortabele zitervaring. Wat deze hoekbank echt uniek maakt, is de slaapfunctie en de opbergruimte voor beddengoed. Met een simpele handeling kan de bank worden omgetoverd tot een comfortabel bed. Ideaal voor gasten die blijven overnachten. Daarnaast is er onder de bank ook nog ruimte om beddengoed of andere spullen op te bergen, waardoor je de ruimte in je huis optimaal kunt benutten. De hoekbank DENVER L is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De bekleding is voorzien van decoratieve stiksels en een doorgestikte stof, wat zorgt voor een luxe en moderne uitstraling. De stof is slijtvast, brandwerend en gemakkelijk schoon te maken, waardoor de bank lang mooi blijft. Het meubelstuk kan overal in de kamer worden geplaatst dankzij de rondom bekleding, en de meubelkleuren kunnen iets afwijken van de werkelijke kleuren, afhankelijk van monitorinstellingen of andere displays. Met een totale hoogte van 85 cm en een lengte van 297 cm biedt deze hoekbank voldoende ruimte om met het hele gezin comfortabel te kunnen.

Veelgestelde vragen over Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 52 Lichtroze Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

In Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 52 Lichtroze Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 297 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 0 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning:

Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 52 Lichtroze Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed is gemaakt van Polyester | Stof. De kleur van Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 52 Lichtroze Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed betreft Roze.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 52 Lichtroze Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 52 Lichtroze Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 52 Lichtroze Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken