Search
Close this search box.

Hoekbank Denver U met hocker/poef Wit+Zwart Hoeksalon met poef voor grote wooneiland

5/5

Met Hoekbank Denver U met hocker/poef Wit+Zwart Hoeksalon met poef voor grote wooneiland maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Denver U met hocker/poef Wit+Zwart Hoeksalon met poef voor grote wooneiland hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Denver U met hocker/poef Wit+Zwart Hoeksalon met poef voor grote wooneiland

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunstleer | Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

10 cm

Product breedte 

300 cm

Product hoogte

67 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

90 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank Denver U met hocker/poef Wit+Zwart Hoeksalon met poef voor grote wooneiland

Maak kennis met de Hoekbank Denver U met hocker/poef in de prachtige combinatie van wit en zwart. Deze hoekbank is speciaal ontworpen voor grote wooneilanden en vormt een echte eyecatcher in uw interieur. Deze moduleerbare hoekbank is perfect geschikt voor elk interieur, dankzij de hoogwaardige stoffering en gezellige uitstraling. De bank is volledig bedekt met een stevige structuurstof en leatherlook, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. De bank biedt een comfortabele zitervaring dankzij de vormstabiele schuimkussens op een veren kern. Bij de hoekbank worden de afgebeelde kussens meegeleverd, zodat u direct kunt genieten van optimaal comfort. Deze kussens zijn inbegrepen in de prijs, waardoor u geen extra kosten hoeft te maken. Creëer uw eigen knusse woonlandschap met de Hoekbank Denver U met hocker/poef en geniet van een stijlvol en comfortabel interieur.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Denver U met hocker/poef Wit+Zwart Hoeksalon met poef voor grote wooneiland

In Hoekbank Denver U met hocker/poef Wit+Zwart Hoeksalon met poef voor grote wooneiland kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 300 cm

Hoogte: 67 cm

Zitdiepte: 90 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 10 cm

Hoekbank Denver U met hocker/poef Wit+Zwart Hoeksalon met poef voor grote wooneiland is gemaakt van Kunstleer | Stof. De kleur van Hoekbank Denver U met hocker/poef Wit+Zwart Hoeksalon met poef voor grote wooneiland betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Denver U met hocker/poef Wit+Zwart Hoeksalon met poef voor grote wooneiland kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Denver U met hocker/poef Wit+Zwart Hoeksalon met poef voor grote wooneiland betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Denver U met hocker/poef Wit+Zwart Hoeksalon met poef voor grote wooneiland voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken