Search
Close this search box.

Beliani ABERDEEN Bank U-vormig - Kunstleer

5/5

Met Beliani ABERDEEN Bank U-vormig - Kunstleer maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Beliani ABERDEEN Bank U-vormig - Kunstleer hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Beliani ABERDEEN Bank U-vormig - Kunstleer

Merk

Beliani

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Diepte 

168 cm

Breedte armleuning 

61 cm

Product breedte 

348 cm

Product hoogte

83 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

168 cm

Zithoogte

41 cm

Omschrijving van Beliani ABERDEEN Bank U-vormig - Kunstleer

De Beliani ABERDEEN Bank U-vormig - Kunstleer is een stijlvolle hoekbank met ottomaan in wit kunstleer. Deze bank is een absolute blikvanger dankzij zijn moderne vormen, waardoor elke woonkamer een gezellige sfeer krijgt. Of het nu gaat om een knusse avond met vrienden of een rustige avond met z'n tweeën, deze bank biedt altijd comfortabele zitplaatsen. Bovendien kan de bank eenvoudig worden omgetoverd tot een slaapbank, waardoor het ook een ideale oplossing is voor gasten die blijven overnachten. De bank wordt geleverd inclusief ottomaan, waardoor er extra flexibiliteit is in het ontwerp. Deze hoekbank heeft een modern design met rechte armleuningen en is volledig gestoffeerd met hoogwaardig kunstleer. Het hoofdmateriaal is kunstleer, terwijl de vulling bestaat uit comfortabel schuimstof. De zitting is voorzien van nosagvering, wat zorgt voor een optimale veerkracht en duurzaamheid. De dichtheid van het schuim in de zitting is 50 kg/m3, wat zorgt voor een heerlijk zitcomfort. De bank biedt plaats aan 4 tot 6 personen en heeft een slaapfunctie met een click-clack openmechanisme. Hierdoor kan de bank eenvoudig worden omgetoverd tot een ruim slaapoppervlak van 322x108 cm. De afmetingen van de bank zijn als volgt: de hoogte van de armleuningen is 61 cm, de diepte.

Veelgestelde vragen over Beliani ABERDEEN Bank U-vormig - Kunstleer

In Beliani ABERDEEN Bank U-vormig - Kunstleer kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 168 cm

Breedte: 348 cm

Hoogte: 83 cm

Zitdiepte: 168 cm

Zithoogte: 41 cm

Breedte armleuning: 61 cm

Beliani ABERDEEN Bank U-vormig - Kunstleer is gemaakt van Kunststof. De kleur van Beliani ABERDEEN Bank U-vormig - Kunstleer betreft Wit.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Beliani ABERDEEN Bank U-vormig - Kunstleer kan geplaatst worden.

Het type onderstel van Beliani ABERDEEN Bank U-vormig - Kunstleer betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Beliani ABERDEEN Bank U-vormig - Kunstleer voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken