Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. InspireMe-Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaa. 206x146x90 cm,

InspireMe-Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaa. 206x146x90 cm,

5/5

Met InspireMe-Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaa. 206x146x90 cm, maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van InspireMe-Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaa. 206x146x90 cm, hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties InspireMe-Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaa. 206x146x90 cm,

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

146 cm

Breedte armleuning 

26 cm

Product breedte 

206 cm

Product hoogte

90 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

57 cm

Zithoogte

90 cm

Omschrijving van InspireMe-Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaa. 206x146x90 cm,

De InspireMe-Hoekbank is een veelzijdig meubelstuk dat perfect is voor jouw woonkamer. Met zijn slaapfunctie en opbergruimte biedt deze hoekbank het beste van beide werelden. Het is de ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag. Deze hoekbank is niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol. Met een afmeting van 206x146x90 cm past hij perfect in elke woonkamer. De longchair kan aan beide zijden van de bank worden gemonteerd, waardoor je de flexibiliteit hebt om de indeling aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur. Daarnaast is het belangrijk om op te merken dat de kleuren van de meubels enigszins kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Dit komt door de individuele instellingen van de monitor of andere beeldschermen. We raden je aan om de kleuren in het echt te bekijken voordat je een definitieve beslissing neemt. Zo kun je er zeker van zijn dat de hoekbank perfect past bij de rest van je interieur. Met de InspireMe-Hoekbank haal je niet alleen een comfortabel en praktisch meubelstuk in huis, maar ook een eyecatcher die jouw woonkamer een stijlvolle uitstraling geeft. Geniet van het ultieme comfort en de veelzijdigheid van deze hoekbank en creëer een gezellige en functionele ruimte waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Veelgestelde vragen over InspireMe-Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaa. 206x146x90 cm,

In InspireMe-Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaa. 206x146x90 cm, kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 146 cm

Breedte: 206 cm

Hoogte: 90 cm

Zitdiepte: 57 cm

Zithoogte: 90 cm

Breedte armleuning: 26 cm

InspireMe-Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaa. 206x146x90 cm, is gemaakt van Stof. De kleur van InspireMe-Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaa. 206x146x90 cm, betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. InspireMe-Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaa. 206x146x90 cm, kan geplaatst worden.

Het type onderstel van InspireMe-Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaa. 206x146x90 cm, betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar InspireMe-Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaa. 206x146x90 cm, voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken