Search
Close this search box.

Hoekbank Galata xl Afkuisbare microvezelstof Hoeksalon zitbank 6 zitplaatsen

5/5

Met Hoekbank Galata xl Afkuisbare microvezelstof Hoeksalon zitbank 6 zitplaatsen maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Galata xl Afkuisbare microvezelstof Hoeksalon zitbank 6 zitplaatsen hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Galata xl Afkuisbare microvezelstof Hoeksalon zitbank 6 zitplaatsen

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

6

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof

Diepte 

260 cm

Breedte armleuning 

30 cm

Product breedte 

320 cm

Product hoogte

78 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

61 cm

Zithoogte

43 cm

Omschrijving van Hoekbank Galata xl Afkuisbare microvezelstof Hoeksalon zitbank 6 zitplaatsen

De Hoekbank Galata xl is een ruime en elegante zitbank met een prachtig uiterlijk en een ergonomisch zitcomfort. Met verstelbare neksteunen, een sportieve stikking en hoogwaardige kwaliteit is dit een bestseller. Wat deze bank echt uniek maakt, is dat deze modulair is. Je kunt de lange en korte kant naar wens aan de linkerkant of rechterkant plaatsen dankzij het handige kliksysteem. Deze luxe zetel is gestoffeerd met afkuisbare microvezelstof, een geweldige vervanger van lederlook. Het grote voordeel van microvezelstof is dat het niet gaat afpellen op de lange termijn, maar wel enorm onderhoudsvriendelijk en huisdiervriendelijk is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vlekken of krassen van je huisdieren. De Hoekbank Galata xl biedt plaats aan 6 personen, inclusief het hoekstukje. Met deze hoekbank haal je niet alleen comfort en stijl in huis, maar ook duurzaamheid en gemak. De bank is perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie, waarbij iedereen comfortabel kan zitten. Geniet van de luxe en het gemak van de Hoekbank Galata xl en geef je interieur een upgrade met deze prachtige zitbank.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Galata xl Afkuisbare microvezelstof Hoeksalon zitbank 6 zitplaatsen

In Hoekbank Galata xl Afkuisbare microvezelstof Hoeksalon zitbank 6 zitplaatsen kunnen 6 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 260 cm

Breedte: 320 cm

Hoogte: 78 cm

Zitdiepte: 61 cm

Zithoogte: 43 cm

Breedte armleuning: 30 cm

Hoekbank Galata xl Afkuisbare microvezelstof Hoeksalon zitbank 6 zitplaatsen is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Galata xl Afkuisbare microvezelstof Hoeksalon zitbank 6 zitplaatsen betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Galata xl Afkuisbare microvezelstof Hoeksalon zitbank 6 zitplaatsen kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Galata xl Afkuisbare microvezelstof Hoeksalon zitbank 6 zitplaatsen betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Galata xl Afkuisbare microvezelstof Hoeksalon zitbank 6 zitplaatsen voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken