Search
Close this search box.

Hoekbank Lolla U Vorm Donkergrijs hoekzetel met bed en opbergruimte

5/5

Met Hoekbank Lolla U Vorm Donkergrijs hoekzetel met bed en opbergruimte maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Lolla U Vorm Donkergrijs hoekzetel met bed en opbergruimte hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Lolla U Vorm Donkergrijs hoekzetel met bed en opbergruimte

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

30 cm

Product breedte 

370 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

80 cm

Zithoogte

41 cm

Omschrijving van Hoekbank Lolla U Vorm Donkergrijs hoekzetel met bed en opbergruimte

Onze hoekbank Lolla in U-vorm is de perfecte toevoeging aan uw woonkamer. Met zijn moderne design en knap afgewerkte armleuningen is deze zwarte hoekbank met slaapfunctie niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel. De volledige bank is bekleed met een stevige en kwaliteitsvolle structuurstof in een prachtige donkergrijze kleur. Voor een precieze weergave van de kleur kunt u de bijgevoegde foto van de stofstaal bekijken. Naast zijn hoogwaardige afwerking en moderne uitstraling, heeft deze hoekbank nog een extra functie: hij kan worden omgetoverd tot een gezellige slaapplaats voor uw gasten. Schuif het zitgedeelte iets naar voren en klap de rugleuning naar beneden om een comfortabel bed te creëren. En alsof dat nog niet genoeg is, bevindt zich achter de bank ook nog een handige opberglade. Hier kunt u gemakkelijk uw dekens, kussens of andere spullen in opbergen. Deze hoekbank is bekleed met microvezelstof, wat bekend staat om zijn onderhoudsvriendelijke en huisdiervriendelijke eigenschappen. Hierdoor is de bank gemakkelijk schoon te maken en blijft hij er altijd als nieuw uitzien, zelfs als u huisdieren heeft. Met de hoekbank Lolla haalt u niet alleen een prachtig meubelstuk in huis, maar ook een multifunctionele en praktische toevoeging aan uw interieur.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Lolla U Vorm Donkergrijs hoekzetel met bed en opbergruimte

In Hoekbank Lolla U Vorm Donkergrijs hoekzetel met bed en opbergruimte kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 370 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 80 cm

Zithoogte: 41 cm

Breedte armleuning: 30 cm

Hoekbank Lolla U Vorm Donkergrijs hoekzetel met bed en opbergruimte is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Lolla U Vorm Donkergrijs hoekzetel met bed en opbergruimte betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Lolla U Vorm Donkergrijs hoekzetel met bed en opbergruimte kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Lolla U Vorm Donkergrijs hoekzetel met bed en opbergruimte betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Lolla U Vorm Donkergrijs hoekzetel met bed en opbergruimte voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken