Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden monteerbaar

Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden monteerbaar

5/5

Met Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden monteerbaar maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden monteerbaar hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden monteerbaar

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Kleur

Lichtgrijs+Donkergroen

Materiaal

Velvet | Stof

Diepte 

146 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

307 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

53 cm

Zithoogte

45 cm

Omschrijving van Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden monteerbaar

Deze Zithoek hoekbank is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer, maar biedt ook nog eens extra functionaliteiten. Met zijn slaapfunctie en opbergruimte is deze hoekbank perfect voor zowel ontspannende avonden als gasten die blijven overnachten. De slaapfunctie is eenvoudig te activeren, waardoor je binnen enkele seconden een comfortabel bed hebt. Daarnaast is er ook voldoende opbergruimte onder de zitting, ideaal voor het opbergen van dekens, kussens en andere spullen. De zithoek hoekbank is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw interieur past. Houd er wel rekening mee dat de werkelijke kleuren van de meubels iets kunnen afwijken van de afbeeldingen. Dit komt door de instellingen van je monitor of andere beeldschermen. Desondanks zal deze hoekbank zeker een eyecatcher zijn in je woonkamer. Bovendien is de longchair aan beide zijden monteerbaar, waardoor je de opstelling naar wens kunt aanpassen. Kortom, deze zithoek hoekbank combineert stijl, functionaliteit en comfort op een unieke manier.

Veelgestelde vragen over Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden monteerbaar

In Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden monteerbaar kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 146 cm

Breedte: 307 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 53 cm

Zithoogte: 45 cm

Breedte armleuning: 0 cm

Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden monteerbaar is gemaakt van Velvet | Stof. De kleur van Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden monteerbaar betreft Lichtgrijs+Donkergroen.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden monteerbaar kan geplaatst worden.

Het type onderstel van Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden monteerbaar betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden monteerbaar voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken