Search
Close this search box.

Hoekbank Eva Met bed Microvezel stof Afkuisbaar Taupe Hoogwaardig kwaliteit Hoeksalon met slaapfunctie seats and beds

5/5

Met Hoekbank Eva Met bed Microvezel stof Afkuisbaar Taupe Hoogwaardig kwaliteit Hoeksalon met slaapfunctie seats and beds maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Eva Met bed Microvezel stof Afkuisbaar Taupe Hoogwaardig kwaliteit Hoeksalon met slaapfunctie seats and beds hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Eva Met bed Microvezel stof Afkuisbaar Taupe Hoogwaardig kwaliteit Hoeksalon met slaapfunctie seats and beds

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

6

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

260 cm

Breedte armleuning 

30 cm

Product breedte 

320 cm

Product hoogte

78 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

61 cm

Zithoogte

43 cm

Omschrijving van Hoekbank Eva Met bed Microvezel stof Afkuisbaar Taupe Hoogwaardig kwaliteit Hoeksalon met slaapfunctie seats and beds

De hoekbank Eva is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Met zijn elegante uitstraling en ergonomisch zitcomfort zal deze bank zeker indruk maken op jou en je gasten. De verstelbare neksteunen zorgen voor extra comfort en de sportieve stikking geeft de bank een trendy uitstraling. Maar dat is nog niet alles, want de hoekbank is ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. Wat deze hoekbank echt uniek maakt, is dat hij modulair is. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen aan welke kant de lange en korte zijde van de bank komt te staan. Dit kan gemakkelijk worden gedaan door middel van het handige kliksysteem. Zo kun je de indeling van je woonkamer helemaal naar eigen wens aanpassen. De hoekbank Eva is gemaakt van microvezelstof, wat een fantastisch alternatief is voor echt leer. Het grote voordeel van microvezelstof is dat het niet gaat afpellen na verloop van tijd. Daarnaast is deze stof ook nog eens gemakkelijk af te nemen, waardoor de bank altijd mooi en schoon blijft. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze bestseller ook nog een extra slaapfunctie. Dus als je onverwacht bezoek krijgt, hoef je je geen zorgen te maken. Bestel de hoekbank Eva met slaapfunctie en je hebt altijd een comfortabel bed voor je gasten.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Eva Met bed Microvezel stof Afkuisbaar Taupe Hoogwaardig kwaliteit Hoeksalon met slaapfunctie seats and beds

In Hoekbank Eva Met bed Microvezel stof Afkuisbaar Taupe Hoogwaardig kwaliteit Hoeksalon met slaapfunctie seats and beds kunnen 6 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 260 cm

Breedte: 320 cm

Hoogte: 78 cm

Zitdiepte: 61 cm

Zithoogte: 43 cm

Breedte armleuning: 30 cm

Hoekbank Eva Met bed Microvezel stof Afkuisbaar Taupe Hoogwaardig kwaliteit Hoeksalon met slaapfunctie seats and beds is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Eva Met bed Microvezel stof Afkuisbaar Taupe Hoogwaardig kwaliteit Hoeksalon met slaapfunctie seats and beds betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Eva Met bed Microvezel stof Afkuisbaar Taupe Hoogwaardig kwaliteit Hoeksalon met slaapfunctie seats and beds kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Eva Met bed Microvezel stof Afkuisbaar Taupe Hoogwaardig kwaliteit Hoeksalon met slaapfunctie seats and beds betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Eva Met bed Microvezel stof Afkuisbaar Taupe Hoogwaardig kwaliteit Hoeksalon met slaapfunctie seats and beds voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken