Search
Close this search box.

Hoekbank Sirpio L 350x160 cm kunstleer vintage antraciet variabele rugleuning

5/5

Met Hoekbank Sirpio L 350x160 cm kunstleer vintage antraciet variabele rugleuning maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Sirpio L 350x160 cm kunstleer vintage antraciet variabele rugleuning hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Sirpio L 350x160 cm kunstleer vintage antraciet variabele rugleuning

Merk

DELIFE

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunstleer

Diepte 

3500 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

350 cm

Product hoogte

70 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

61 cm

Zithoogte

Omschrijving van Hoekbank Sirpio L 350x160 cm kunstleer vintage antraciet variabele rugleuning

De hoekbank Sirpio in de afmetingen 350x160 cm is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Met zijn vintage uitstraling in elegant antraciet kunstleer, brengt deze bank een stijlvolle sfeer in elke woonkamer. Het hoogwaardige kunstleer is niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer praktisch in gebruik. Het is eenvoudig te reinigen en voelt heerlijk zacht en aaibaar aan. Wat deze hoekbank echt bijzonder maakt, is de variabele rugleuning. Hiermee kunt u de bank naar wens aanpassen voor een optimale zit- en ligpositie. Of u nu wilt ontspannen met een goed boek of gezellig wilt samenkomen met vrienden en familie, Sirpio zorgt altijd voor het ultieme comfort. De zachte bekleding en hoogwaardige vering dragen bij aan een geraffineerde gezelligheid waar u keer op keer van zult genieten. Met de hoekbank Sirpio haalt u niet alleen een prachtig meubelstuk in huis, maar ook een bron van ontspanning en comfort. Creëer uw eigen oase van gezelligheid en geniet van heerlijke momenten op deze unieke bank.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Sirpio L 350x160 cm kunstleer vintage antraciet variabele rugleuning

In Hoekbank Sirpio L 350x160 cm kunstleer vintage antraciet variabele rugleuning kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 3500 cm

Breedte: 350 cm

Hoogte: 70 cm

Zitdiepte: 61 cm

Zithoogte:

Breedte armleuning:

Hoekbank Sirpio L 350x160 cm kunstleer vintage antraciet variabele rugleuning is gemaakt van Kunstleer. De kleur van Hoekbank Sirpio L 350x160 cm kunstleer vintage antraciet variabele rugleuning betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Sirpio L 350x160 cm kunstleer vintage antraciet variabele rugleuning kan geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Sirpio L 350x160 cm kunstleer vintage antraciet variabele rugleuning betreft .

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Sirpio L 350x160 cm kunstleer vintage antraciet variabele rugleuning voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken