Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Hoeksalon Galaxy Velvet met detail afwerking xl zitbank Universeel links of rechts Promo prijs

Hoekbank Hoeksalon Galaxy Velvet met detail afwerking xl zitbank Universeel links of rechts Promo prijs

5/5

Met Hoekbank Hoeksalon Galaxy Velvet met detail afwerking xl zitbank Universeel links of rechts Promo prijs maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Hoeksalon Galaxy Velvet met detail afwerking xl zitbank Universeel links of rechts Promo prijs hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Hoeksalon Galaxy Velvet met detail afwerking xl zitbank Universeel links of rechts Promo prijs

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

6

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Blauw, Wit

Materiaal

Velvet | Kunstleer

Diepte 

255 cm

Breedte armleuning 

28 cm

Product breedte 

320 cm

Product hoogte

76 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

56 cm

Zithoogte

43 cm

Omschrijving van Hoekbank Hoeksalon Galaxy Velvet met detail afwerking xl zitbank Universeel links of rechts Promo prijs

De Hoekbank Hoeksalon Galaxy Velvet is een absolute eyecatcher voor jouw interieur. Met zijn tijdloze design en unieke uitstraling zal deze ruime hoekbank zeker indruk maken. De bank is voorzien van elegante rondingen in de armleuningen en strakke lijnen, wat zorgt voor een stijlvolle look. Het comfort van de Hoekbank Galaxy is ongeëvenaard. Alle zitelementen, behalve het hoekgedeelte, zijn uitgerust met in hoogte verstelbare hoofdsteunen. Hierdoor kun je altijd de perfecte positie vinden om heerlijk te ontspannen. De bekleding van de bank is gemaakt van donkergrijs velvet stof, met prachtige witte pu details. Deze stof is niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook zeer geschikt voor huishoudens met huisdieren. De poten van de hoekbank zijn gemaakt van stevig metaal en worden apart bijgeleverd. De bank wordt geleverd in losse elementen, bestaande uit 2 tweezitters, een zitter, armleuningen en een hoek element. Elk element is voorzien van speciale bevestigingshaken, waardoor je de bank eenvoudig aan elkaar kunt klikken. Bovendien kan de 1-zitter aan beide kanten gemonteerd worden, wat de zetel universeel maakt. Bij het bestellen hoef je dus geen rekening te houden met de linker- of rechterzijde van de zetel. De Hoekbank Hoeksalon Galaxy Velvet met detail afwerking is nu verkrijgbaar tegen een speciale promo prijs. Haal deze prachtige bank.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Hoeksalon Galaxy Velvet met detail afwerking xl zitbank Universeel links of rechts Promo prijs

In Hoekbank Hoeksalon Galaxy Velvet met detail afwerking xl zitbank Universeel links of rechts Promo prijs kunnen 6 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 255 cm

Breedte: 320 cm

Hoogte: 76 cm

Zitdiepte: 56 cm

Zithoogte: 43 cm

Breedte armleuning: 28 cm

Hoekbank Hoeksalon Galaxy Velvet met detail afwerking xl zitbank Universeel links of rechts Promo prijs is gemaakt van Velvet | Kunstleer. De kleur van Hoekbank Hoeksalon Galaxy Velvet met detail afwerking xl zitbank Universeel links of rechts Promo prijs betreft Blauw, Wit.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Hoeksalon Galaxy Velvet met detail afwerking xl zitbank Universeel links of rechts Promo prijs kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Hoeksalon Galaxy Velvet met detail afwerking xl zitbank Universeel links of rechts Promo prijs betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Hoeksalon Galaxy Velvet met detail afwerking xl zitbank Universeel links of rechts Promo prijs voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken