Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank U vorm Willy Hoeksalon microvezel pet proof Beige hoekzetel met bedfunctie en dubbele opbergruimte Wooneiland

Hoekbank U vorm Willy Hoeksalon microvezel pet proof Beige hoekzetel met bedfunctie en dubbele opbergruimte Wooneiland

5/5

Met Hoekbank U vorm Willy Hoeksalon microvezel pet proof Beige hoekzetel met bedfunctie en dubbele opbergruimte Wooneiland maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank U vorm Willy Hoeksalon microvezel pet proof Beige hoekzetel met bedfunctie en dubbele opbergruimte Wooneiland hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank U vorm Willy Hoeksalon microvezel pet proof Beige hoekzetel met bedfunctie en dubbele opbergruimte Wooneiland

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

6

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Beige

Materiaal

Stof

Diepte 

203 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

350 cm

Product hoogte

71 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

58 cm

Zithoogte

43 cm

Omschrijving van Hoekbank U vorm Willy Hoeksalon microvezel pet proof Beige hoekzetel met bedfunctie en dubbele opbergruimte Wooneiland

De hoekbank U vorm Willy Hoeksalon microvezel pet proof is een populaire keuze voor zowel ontspanning als functionaliteit. Met zijn elegante en functionele ontwerp is deze hoekbank perfect voor iedereen die op zoek is naar comfortabele zit-, slaap- en opbergmogelijkheden. Deze hoekbank is bekleed met een stevige microvezelstof in de kleur beige, die niet alleen huisdiervriendelijk is maar ook gemakkelijk schoon te maken is. Het luxe karakter van de bank wordt versterkt door de stalen poten in glanzend chroom, die het geheel een extra vleugje stijl geven. Met een afmeting van 125x256 cm biedt de slaapfunctie van deze hoekbank voldoende ruimte voor een comfortabele nachtrust. Het Dolphine uittrekbare mechanisme zorgt ervoor dat het bed gemakkelijk in en uit te klappen is. Daarnaast zijn de hoofdsteunen van de bank verstelbaar in vier verschillende standen, zodat je altijd de juiste ondersteuning kunt vinden. Naast de slaapfunctie beschikt deze hoekbank ook over twee opbergruimtes, versterkt met houten elementen en stalen poten in chroom. Hier kun je gemakkelijk je dekens, kussens of andere spullen in opbergen, waardoor je woonkamer altijd netjes en opgeruimd blijft. Al met al is de hoekbank U vorm Willy Hoeksalon microvezel pet proof de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante en functionele toevo.

Veelgestelde vragen over Hoekbank U vorm Willy Hoeksalon microvezel pet proof Beige hoekzetel met bedfunctie en dubbele opbergruimte Wooneiland

In Hoekbank U vorm Willy Hoeksalon microvezel pet proof Beige hoekzetel met bedfunctie en dubbele opbergruimte Wooneiland kunnen 6 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 203 cm

Breedte: 350 cm

Hoogte: 71 cm

Zitdiepte: 58 cm

Zithoogte: 43 cm

Breedte armleuning: 0 cm

Hoekbank U vorm Willy Hoeksalon microvezel pet proof Beige hoekzetel met bedfunctie en dubbele opbergruimte Wooneiland is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank U vorm Willy Hoeksalon microvezel pet proof Beige hoekzetel met bedfunctie en dubbele opbergruimte Wooneiland betreft Beige.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank U vorm Willy Hoeksalon microvezel pet proof Beige hoekzetel met bedfunctie en dubbele opbergruimte Wooneiland kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank U vorm Willy Hoeksalon microvezel pet proof Beige hoekzetel met bedfunctie en dubbele opbergruimte Wooneiland betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank U vorm Willy Hoeksalon microvezel pet proof Beige hoekzetel met bedfunctie en dubbele opbergruimte Wooneiland voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken