Search
Close this search box.

Beliani FEVIK Hoekbank - Kunststof

5/5

Met Beliani FEVIK Hoekbank - Kunststof maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Beliani FEVIK Hoekbank - Kunststof hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Beliani FEVIK Hoekbank - Kunststof

Merk

Beliani

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

228 cm

Breedte armleuning 

72 cm

Product breedte 

228 cm

Product hoogte

80 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

228 cm

Zithoogte

39 cm

Omschrijving van Beliani FEVIK Hoekbank - Kunststof

Moderne hoekbank met een stijlvolle lichtgrijze bekleding. Deze hoekbank biedt de mogelijkheid om een dromerig wooneiland te creëren naar jouw eigen wensen. De bankdelen kunnen samengevoegd worden om een U-vormige woonkamer of een langwerpige hoekbank te vormen. Voor extra comfort kan de juiste poef toegevoegd worden. Door de ottomaan naar de U-vormige bank te verplaatsen, kan de bank omgetoverd worden tot een zeer ruim slaapgedeelte voor gasten of een gezellige ontspanningsruimte voor comfortabele tv-avonden. De hoekbank is gemaakt van hoogwaardige materialen. De stoffering is gemaakt van 100% polyester en het frame is gemaakt van eikenhout. De zitting is gevuld met schuimstof met een dichtheid van 45 kg/m3, wat zorgt voor een comfortabele zitervaring. Met een draagvermogen van 150 kg per persoon is deze hoekbank stevig en duurzaam. Met de modulaire delen is het mogelijk om de opstelling van de hoekbank aan te passen naar jouw wensen. De gemakkelijk te gebruiken verbindingsdelen zorgen ervoor dat de verschillende modules stevig bij elkaar blijven. De afmetingen van de hoekbank zijn 228 cm breed, 228 cm diep en 80 cm hoog. De zitting heeft een dikte van 12 cm en een hoogte van 39 cm. Met een zitoppervlak van 64x204/216 cm biedt deze hoekbank voldoende ruimte voor 4-6 person.

Veelgestelde vragen over Beliani FEVIK Hoekbank - Kunststof

In Beliani FEVIK Hoekbank - Kunststof kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 228 cm

Breedte: 228 cm

Hoogte: 80 cm

Zitdiepte: 228 cm

Zithoogte: 39 cm

Breedte armleuning: 72 cm

Beliani FEVIK Hoekbank - Kunststof is gemaakt van Stof. De kleur van Beliani FEVIK Hoekbank - Kunststof betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Beliani FEVIK Hoekbank - Kunststof kan Links geplaatst worden.

Het type onderstel van Beliani FEVIK Hoekbank - Kunststof betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Beliani FEVIK Hoekbank - Kunststof voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken