Search
Close this search box.

Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 105 Beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

5/5

Met Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 105 Beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 105 Beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 105 Beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Beige

Materiaal

Polyester | Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

420 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

0 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 105 Beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

De moderne hoekbank DENVER U is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Met zijn U-vormige design en slaapbankfunctie biedt deze hoekbank zowel stijl als functionaliteit. De constructie van massief hout en laminaat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl de bekleding van hoogwaardig en zeer elastisch HR-schuim zorgt voor een comfortabele zitervaring. De hoekbank is voorzien van een slaapfunctie en een opbergruimte voor beddengoed, waardoor het de perfecte keuze is voor kleine ruimtes. Met zijn ronde bekleding kan de hoekbank overal in de kamer worden geplaatst, terwijl de decoratieve stiksels en doorgestikte stof een stijlvolle touch toevoegen. De stof is slijtvast, brandwerend en gemakkelijk schoon te maken, waardoor de hoekbank een praktische keuze is voor gezinnen. Met een totale hoogte van 85 cm en een ligoppervlak van 372x130 cm biedt de hoekbank voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten. De meubelkleuren kunnen enigszins afwijken van de werkelijke kleuren, afhankelijk van de monitorinstellingen of andere displays. De hoekbank wordt geleverd met voeten van 2 cm hoog en een voetenbank van 185 cm lang. Kortom, de moderne hoekbank DENVER U is niet alleen een comfortabele zitplek, maar ook een praktische en stijlvolle aanvulling op uw interieur.

Veelgestelde vragen over Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 105 Beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

In Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 105 Beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 420 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 0 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning:

Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 105 Beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed is gemaakt van Polyester | Stof. De kleur van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 105 Beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed betreft Beige.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 105 Beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 105 Beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 105 Beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken