Search
Close this search box.

HOEKBANK JOSUA structuurstof hoekzetel met bed en opbergruimte

5/5

Met HOEKBANK JOSUA structuurstof hoekzetel met bed en opbergruimte maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van HOEKBANK JOSUA structuurstof hoekzetel met bed en opbergruimte hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties HOEKBANK JOSUA structuurstof hoekzetel met bed en opbergruimte

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

155 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

320 cm

Product hoogte

72 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

76 cm

Zithoogte

39 cm

Omschrijving van HOEKBANK JOSUA structuurstof hoekzetel met bed en opbergruimte

Actie loungebank JOSUA is de perfecte aanvulling op je woonkamer. Deze ruime U-vormige hoekzetel biedt niet alleen voldoende zitruimte voor al je gasten, maar heeft ook een dubbele lounge waarop je heerlijk kunt ontspannen. De bank is bekleed met hoogwaardige structuurstof, wat zorgt voor een luxe uitstraling en extra comfort. Maar dat is nog niet alles! Deze veelzijdige hoekbank heeft ook opbergruimte, zodat je al je spullen netjes kunt opbergen en je woonkamer altijd opgeruimd blijft. Of je nu extra dekens, kussens of tijdschriften wilt opbergen, deze bank biedt voldoende ruimte om alles georganiseerd te houden. Daarnaast heeft de JOSUA hoekbank ook een handige slaapfunctie. Met een eenvoudige beweging kan de bank worden omgetoverd tot een comfortabel bed, ideaal voor gasten die blijven overnachten. Dankzij het hoogwaardige design en de stevige constructie is deze hoekbank niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik. Creëer een stijlvolle en praktische woonkamer met de HOEKBANK JOSUA structuurstof hoekzetel met bed en opbergruimte.

Veelgestelde vragen over HOEKBANK JOSUA structuurstof hoekzetel met bed en opbergruimte

In HOEKBANK JOSUA structuurstof hoekzetel met bed en opbergruimte kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 155 cm

Breedte: 320 cm

Hoogte: 72 cm

Zitdiepte: 76 cm

Zithoogte: 39 cm

Breedte armleuning: 20 cm

HOEKBANK JOSUA structuurstof hoekzetel met bed en opbergruimte is gemaakt van Stof. De kleur van HOEKBANK JOSUA structuurstof hoekzetel met bed en opbergruimte betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. HOEKBANK JOSUA structuurstof hoekzetel met bed en opbergruimte kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van HOEKBANK JOSUA structuurstof hoekzetel met bed en opbergruimte betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar HOEKBANK JOSUA structuurstof hoekzetel met bed en opbergruimte voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken