Search
Close this search box.

Hoekbank Josua donkergrijs hoeksalon met bed en opbergruimte

5/5

Met Hoekbank Josua donkergrijs hoeksalon met bed en opbergruimte maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Josua donkergrijs hoeksalon met bed en opbergruimte hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Josua donkergrijs hoeksalon met bed en opbergruimte

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

4 - 5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

155 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

320 cm

Product hoogte

76 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

58 cm

Zithoogte

39 cm

Omschrijving van Hoekbank Josua donkergrijs hoeksalon met bed en opbergruimte

Ben je op zoek naar een stijlvol hoeksalon? De Josua donkergrijze hoekbank biedt jou tal van voordelen. Naast zijn jeugdige en moderne uitstraling heeft deze bestseller 2 longchairs aan beide zijden, een slaapfunctie en extra opbergruimte. Of je nu wilt zitten, liggen, slapen of gewoon relaxen op je bank, het kan allemaal. In het midden kun je het zitvlak gemakkelijk uitschuiven, waarin je een ruime opbergruimte vindt. Daarnaast kun je het rugdeel platleggen voor een comfortabele slaapfunctie. Met zijn stevige zitcomfort biedt deze hoekbank jou jarenlang zitplezier. De Josua wordt geleverd in een elegante donkergrijze lederlook. Hij bestaat uit 5 delen en is al grotendeels voorgemonteerd. Je hoeft alleen de delen eenvoudig aan elkaar vast te klikken dankzij het handige kliksysteem. Ter verduidelijking van de werking van de slaapfunctie hebben we een extra foto toegevoegd. Ontdek zelf het comfort en de functionaliteit van de Josua donkergrijze hoekbank met bed en opbergruimte.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Josua donkergrijs hoeksalon met bed en opbergruimte

In Hoekbank Josua donkergrijs hoeksalon met bed en opbergruimte kunnen 4 - 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 155 cm

Breedte: 320 cm

Hoogte: 76 cm

Zitdiepte: 58 cm

Zithoogte: 39 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank Josua donkergrijs hoeksalon met bed en opbergruimte is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Josua donkergrijs hoeksalon met bed en opbergruimte betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Josua donkergrijs hoeksalon met bed en opbergruimte kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Josua donkergrijs hoeksalon met bed en opbergruimte betreft .

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Josua donkergrijs hoeksalon met bed en opbergruimte voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken