Search
Close this search box.

Hoekbank Porto met bed en opbergruimte grote wooneiland ' zetels en bedden

5/5

Met Hoekbank Porto met bed en opbergruimte grote wooneiland ' zetels en bedden maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Porto met bed en opbergruimte grote wooneiland ' zetels en bedden hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Porto met bed en opbergruimte grote wooneiland ' zetels en bedden

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

6

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs, Wit

Materiaal

Kunstleer | Stof

Diepte 

200 cm

Breedte armleuning 

25 cm

Product breedte 

304 cm

Product hoogte

71 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

56 cm

Zithoogte

41 cm

Omschrijving van Hoekbank Porto met bed en opbergruimte grote wooneiland ' zetels en bedden

Ben je op zoek naar een hoekbank die zowel betaalbaar als ruim is? Zoek niet verder, want met onze bestseller, de Hoekbank Porto met bed en opbergruimte, heb je alles in één! Deze hoekbank biedt voldoende ruimte om te ontspannen, met een groot wooneiland en comfortabele zitkussens. Daarnaast beschikt de bank over een handige slaapfunctie en een opbergruimte. Wat deze hoekbank nog specialer maakt, zijn de handige klikfuncties waarmee je de lounge links en rechts kunt monteren naar jouw eigen wens. Zo kun je de indeling van de bank eenvoudig aanpassen aan jouw interieur. De Hoekbank Porto wordt geleverd in een trendy grijze stoffering en heeft een stijlvolle witte lederlook. Deze kleuren passen perfect bij elke moderne inrichting. Met de Hoekbank Porto haal je niet alleen een comfortabele zitplaats in huis, maar ook een praktische oplossing voor extra slaapruimte en opbergruimte. Deze bestseller combineert functionaliteit met stijl en zal zeker een eyecatcher zijn in jouw woonkamer. Aarzel niet langer en geniet van het comfort en gemak dat deze hoekbank te bieden heeft!

Veelgestelde vragen over Hoekbank Porto met bed en opbergruimte grote wooneiland ' zetels en bedden

In Hoekbank Porto met bed en opbergruimte grote wooneiland ' zetels en bedden kunnen 6 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 200 cm

Breedte: 304 cm

Hoogte: 71 cm

Zitdiepte: 56 cm

Zithoogte: 41 cm

Breedte armleuning: 25 cm

Hoekbank Porto met bed en opbergruimte grote wooneiland ' zetels en bedden is gemaakt van Kunstleer | Stof. De kleur van Hoekbank Porto met bed en opbergruimte grote wooneiland ' zetels en bedden betreft Grijs, Wit.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Porto met bed en opbergruimte grote wooneiland ' zetels en bedden kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Porto met bed en opbergruimte grote wooneiland ' zetels en bedden betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Porto met bed en opbergruimte grote wooneiland ' zetels en bedden voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken