Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Merze hoeksalon met bed en opbergruimte wooneiland hoekzetel in u vorm

Hoekbank Merze hoeksalon met bed en opbergruimte wooneiland hoekzetel in u vorm

5/5

Met Hoekbank Merze hoeksalon met bed en opbergruimte wooneiland hoekzetel in u vorm maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Merze hoeksalon met bed en opbergruimte wooneiland hoekzetel in u vorm hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Merze hoeksalon met bed en opbergruimte wooneiland hoekzetel in u vorm

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

zwart lederlook + grijs stof

Materiaal

Hout | Kunstleer | Stof

Diepte 

160 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

320 cm

Product hoogte

80 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

76 cm

Zithoogte

39 cm

Omschrijving van Hoekbank Merze hoeksalon met bed en opbergruimte wooneiland hoekzetel in u vorm

De Hoekbank Merze hoeksalon met bed en opbergruimte wooneiland hoekzetel in U-vorm is de ultieme aanvulling op jouw woonkamer. Deze actie loungebank biedt niet alleen voldoende zitruimte voor het hele gezin, maar heeft ook een stijlvolle U-vormige opstelling. Met zijn moderne design en comfortabele kussens nodigt de Hoekbank Merze je uit om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Wat deze hoekzetel echt bijzonder maakt, is de dubbele lounge. Hierdoor kun je op verschillende manieren genieten van ultiem comfort. Of je nu wilt loungen met een goed boek, een film wilt kijken of gewoon wilt ontspannen, deze hoekbank biedt altijd de juiste plek. Bovendien is de Hoekbank Merze uitgerust met een handige opbergruimte, waarin je gemakkelijk je afstandsbedieningen, tijdschriften of andere spullen kunt opbergen. Maar dat is nog niet alles! Deze hoeksalon heeft ook een slaapfunctie, waardoor hij ideaal is voor gasten die blijven overnachten. Het bed kan eenvoudig worden uitgeklapt, waardoor je een comfortabel slaapoppervlak creëert. Zo hoef je je geen zorgen te maken over waar je gasten moeten slapen, want met de Hoekbank Merze ben je altijd voorbereid. Met zijn hoogwaardige materialen en stevige constructie is de Hoekbank Merze niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar ook een duurzame investering.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Merze hoeksalon met bed en opbergruimte wooneiland hoekzetel in u vorm

In Hoekbank Merze hoeksalon met bed en opbergruimte wooneiland hoekzetel in u vorm kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 160 cm

Breedte: 320 cm

Hoogte: 80 cm

Zitdiepte: 76 cm

Zithoogte: 39 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank Merze hoeksalon met bed en opbergruimte wooneiland hoekzetel in u vorm is gemaakt van Hout | Kunstleer | Stof. De kleur van Hoekbank Merze hoeksalon met bed en opbergruimte wooneiland hoekzetel in u vorm betreft zwart lederlook + grijs stof.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Merze hoeksalon met bed en opbergruimte wooneiland hoekzetel in u vorm kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Merze hoeksalon met bed en opbergruimte wooneiland hoekzetel in u vorm betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Merze hoeksalon met bed en opbergruimte wooneiland hoekzetel in u vorm voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken