Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Hoeksalon Junior Rechts bank met bed en opbergruimte Velvet Taupe

Hoekbank Hoeksalon Junior Rechts bank met bed en opbergruimte Velvet Taupe

5/5

Met Hoekbank Hoeksalon Junior Rechts bank met bed en opbergruimte Velvet Taupe maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Hoeksalon Junior Rechts bank met bed en opbergruimte Velvet Taupe hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Hoeksalon Junior Rechts bank met bed en opbergruimte Velvet Taupe

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

3 - 4

Plaatsing hoek

Rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Velvet

Diepte 

183 cm

Breedte armleuning 

30 cm

Product breedte 

250 cm

Product hoogte

76 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

60 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Hoekbank Hoeksalon Junior Rechts bank met bed en opbergruimte Velvet Taupe

De Hoekbank Hoeksalon Junior Rechts is een stijlvol en praktisch meubelstuk dat eigentijds design combineert met het juiste zitcomfort. Deze compacte hoekbank is ontworpen om de ruimte optimaal te benutten, met een slaapfunctie en opbergruimte onder het loungegedeelte. Met zijn hoge poten en kwaliteitsvol schuim in de zitvlakken biedt de hoekbank je de nodige ergonomie en comfort. Of je nu wilt ontspannen na een lange dag werken of gasten wilt ontvangen, deze hoekbank is perfect voor elke gelegenheid. De zachte velvet taupe bekleding voegt een vleugje luxe toe aan je interieur en is gemakkelijk te combineren met verschillende kleurenschema's. Deze hoekbank is niet alleen een plek om te zitten, maar ook om te slapen. Met een simpele beweging kan het zitgedeelte worden omgetoverd tot een comfortabel bed. Ideaal voor gasten die blijven overnachten of voor een spontane powernap. Daarnaast is er ook voldoende opbergruimte beschikbaar onder het loungegedeelte, waar je bijvoorbeeld dekens, kussens of andere spullen kunt bewaren. Kortom, de Hoekbank Hoeksalon Junior Rechts is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte en functionele hoekbank met hoogwaardig zitcomfort. Met zijn eigentijdse design, slaapfunctie en opbergruimte is deze hoekbank niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toe.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Hoeksalon Junior Rechts bank met bed en opbergruimte Velvet Taupe

In Hoekbank Hoeksalon Junior Rechts bank met bed en opbergruimte Velvet Taupe kunnen 3 - 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 183 cm

Breedte: 250 cm

Hoogte: 76 cm

Zitdiepte: 60 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 30 cm

Hoekbank Hoeksalon Junior Rechts bank met bed en opbergruimte Velvet Taupe is gemaakt van Velvet. De kleur van Hoekbank Hoeksalon Junior Rechts bank met bed en opbergruimte Velvet Taupe betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Hoeksalon Junior Rechts bank met bed en opbergruimte Velvet Taupe kan Rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Hoeksalon Junior Rechts bank met bed en opbergruimte Velvet Taupe betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Hoeksalon Junior Rechts bank met bed en opbergruimte Velvet Taupe voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken