Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Best U Vorm vintage afkuisbare microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland' met

Hoekbank Best U Vorm vintage afkuisbare microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland' met

5/5

Met Hoekbank Best U Vorm vintage afkuisbare microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland' met maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Best U Vorm vintage afkuisbare microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland' met hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Best U Vorm vintage afkuisbare microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland' met

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

6

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof

Diepte 

160 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

320 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

72 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Hoekbank Best U Vorm vintage afkuisbare microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland' met

Hoekbank Best is een U-vormige zitbank die je een geweldige zit- en ligervaring biedt. Met zijn 2 grote lounges, opbergruimte onder het middelste zitvlak en slaapfunctie, is dit de perfecte bank voor ontspanning. Bij de bank worden alle kussens geleverd, inclusief 2 kleine sierkussens in dezelfde kleur als de bank. De bank is bekleed met afkuisbare microvezelstof, wat betekent dat hij gemakkelijk schoon te maken is met een vochtige doek en ook geschikt is voor huisdieren. Microvezelstof is zeer duurzaam en kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een stofzuiger om haren en vlekken te verwijderen. Deze U-vormige hoekbank is een bestseller en wordt ten zeerste aanbevolen. Met zijn tijdloze design, comfortabele zitplaatsen en scherpe prijs is dit de perfecte keuze. Bestel hem nu tegen een uitzonderlijke introductieprijs! Maak van je woonkamer een ware oase van comfort en stijl met de Hoekbank Best. Met zijn U-vormige ontwerp biedt deze bank voldoende zitplaatsen voor het hele gezin. Of je nu wilt loungen, een dutje wilt doen of gewoon wilt ontspannen, deze bank heeft het allemaal. Dankzij de opbergruimte onder het middelste zitvlak kun je gemakkelijk je favoriete dekens of kussens opbergen, zodat je ze altijd bij de hand hebt. De slaapfunctie maakt het ook mogelijk.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Best U Vorm vintage afkuisbare microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland' met

In Hoekbank Best U Vorm vintage afkuisbare microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland' met kunnen 6 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 160 cm

Breedte: 320 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 72 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank Best U Vorm vintage afkuisbare microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland' met is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Best U Vorm vintage afkuisbare microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland' met betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Best U Vorm vintage afkuisbare microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland' met kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Best U Vorm vintage afkuisbare microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland' met betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Best U Vorm vintage afkuisbare microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland' met voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken