Search
Close this search box.

Hoekbank in Ombouwbed met Kist 4 Zitplaatsen Metalen poten, Stof Woonkamer 290cmx172cmx96cm Coraline (Links, Cappucino)

5/5

Met Hoekbank in Ombouwbed met Kist 4 Zitplaatsen Metalen poten, Stof Woonkamer 290cmx172cmx96cm Coraline (Links, Cappucino) maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank in Ombouwbed met Kist 4 Zitplaatsen Metalen poten, Stof Woonkamer 290cmx172cmx96cm Coraline (Links, Cappucino) hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank in Ombouwbed met Kist 4 Zitplaatsen Metalen poten, Stof Woonkamer 290cmx172cmx96cm Coraline (Links, Cappucino)

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Links

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout | Stof

Diepte 

172 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

290 cm

Product hoogte

96 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

0 cm

Zithoogte

Omschrijving van Hoekbank in Ombouwbed met Kist 4 Zitplaatsen Metalen poten, Stof Woonkamer 290cmx172cmx96cm Coraline (Links, Cappucino)

Hoekbank Coraline is een perfecte toevoeging aan jouw woonkamer. Met zijn afmetingen van 290cm breed, 172cm diep en 96cm hoog biedt deze hoekbank voldoende ruimte voor 4 personen om comfortabel te zitten. Maar dat is niet alles, deze hoekbank kan ook worden omgebouwd tot een bed met een slaapruimte van 123x235cm. Ideaal voor gasten die blijven overnachten! De hoekbank is gemaakt van een massief houten frame en meubelpaneel, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. De hoek is gemaakt op een gegolfde veer, waardoor het zitcomfort optimaal is. De metalen poten zijn uitgevoerd in chroom en hebben een hoogte van 8 cm, wat zorgt voor een moderne uitstraling. De bekleding is gemaakt van hoogwaardig schuim met een dichtheid van 30 kg/m3, waardoor de bank comfortabel en veerkrachtig is. Naast het comfort en de kwaliteit van de hoekbank, biedt deze ook praktische voordelen. Zo heeft de hoekbank een bak voor beddengoed, waardoor je deze gemakkelijk kunt opbergen. De bekleding is rondom bekleed, inclusief de rug, waardoor je de hoekbank vrij in de kamer kunt plaatsen zonder dat de achterkant zichtbaar is. De hoekbank wordt geleverd met een fabrieksgarantieperiode van 2 jaar en is gemaakt in de Europese Unie. Met Hoekbank Coraline haal je niet alleen comfort, maar ook kwaliteit en functionaliteit.

Veelgestelde vragen over Hoekbank in Ombouwbed met Kist 4 Zitplaatsen Metalen poten, Stof Woonkamer 290cmx172cmx96cm Coraline (Links, Cappucino)

In Hoekbank in Ombouwbed met Kist 4 Zitplaatsen Metalen poten, Stof Woonkamer 290cmx172cmx96cm Coraline (Links, Cappucino) kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 172 cm

Breedte: 290 cm

Hoogte: 96 cm

Zitdiepte: 0 cm

Zithoogte:

Breedte armleuning:

Hoekbank in Ombouwbed met Kist 4 Zitplaatsen Metalen poten, Stof Woonkamer 290cmx172cmx96cm Coraline (Links, Cappucino) is gemaakt van Hout | Stof. De kleur van Hoekbank in Ombouwbed met Kist 4 Zitplaatsen Metalen poten, Stof Woonkamer 290cmx172cmx96cm Coraline (Links, Cappucino) betreft Bruin.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank in Ombouwbed met Kist 4 Zitplaatsen Metalen poten, Stof Woonkamer 290cmx172cmx96cm Coraline (Links, Cappucino) kan Links geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank in Ombouwbed met Kist 4 Zitplaatsen Metalen poten, Stof Woonkamer 290cmx172cmx96cm Coraline (Links, Cappucino) betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Hoekbank in Ombouwbed met Kist 4 Zitplaatsen Metalen poten, Stof Woonkamer 290cmx172cmx96cm Coraline (Links, Cappucino) voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken