Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank superpromo Velvet rechts opstelling Hoeksalon met bed en opbergruimte waterafstotend velvet zitbank

Hoekbank superpromo Velvet rechts opstelling Hoeksalon met bed en opbergruimte waterafstotend velvet zitbank

5/5

Met Hoekbank superpromo Velvet rechts opstelling Hoeksalon met bed en opbergruimte waterafstotend velvet zitbank maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank superpromo Velvet rechts opstelling Hoeksalon met bed en opbergruimte waterafstotend velvet zitbank hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank superpromo Velvet rechts opstelling Hoeksalon met bed en opbergruimte waterafstotend velvet zitbank

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Rechts

Kleur

Blauw

Materiaal

Velvet

Diepte 

165 cm

Breedte armleuning 

35 cm

Product breedte 

275 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

58 cm

Zithoogte

43 cm

Omschrijving van Hoekbank superpromo Velvet rechts opstelling Hoeksalon met bed en opbergruimte waterafstotend velvet zitbank

Deze hoekbank superpromo Velvet rechts opstelling is een absolute must-have voor elke woonkamer. Met zijn prachtige design, brede lounge, slaapfunctie en opbergruimte is deze hoeksalon een echte eyecatcher. De moderne velvet Blauwe stoffering geeft de bank een luxe uitstraling, terwijl de ergonomische en multifunctionele gebruiksvriendelijke kenmerken zorgen voor optimaal comfort. De zitbank wordt geleverd in het velvet Blauw zoals afgebeeld, wat niet alleen zijdezacht aanvoelt maar ook waterafstotend is. Geen paniek als je per ongeluk iets morst op de bank, want je kunt het eenvoudigweg afvegen met een droog doekje. Zo blijft je hoekbank er altijd als nieuw uitzien. Naast de prachtige uitstraling en het gemakkelijke onderhoud, biedt deze hoekbank ook nog eens een slaapfunctie en opbergruimte. Ideaal voor gasten die blijven logeren of om extra beddengoed en dekens op te bergen. Met deze hoekbank haal je niet alleen een stijlvol meubelstuk in huis, maar ook een praktische en veelzijdige oplossing voor je woonkamer.

Veelgestelde vragen over Hoekbank superpromo Velvet rechts opstelling Hoeksalon met bed en opbergruimte waterafstotend velvet zitbank

In Hoekbank superpromo Velvet rechts opstelling Hoeksalon met bed en opbergruimte waterafstotend velvet zitbank kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 165 cm

Breedte: 275 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 58 cm

Zithoogte: 43 cm

Breedte armleuning: 35 cm

Hoekbank superpromo Velvet rechts opstelling Hoeksalon met bed en opbergruimte waterafstotend velvet zitbank is gemaakt van Velvet. De kleur van Hoekbank superpromo Velvet rechts opstelling Hoeksalon met bed en opbergruimte waterafstotend velvet zitbank betreft Blauw.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank superpromo Velvet rechts opstelling Hoeksalon met bed en opbergruimte waterafstotend velvet zitbank kan Rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank superpromo Velvet rechts opstelling Hoeksalon met bed en opbergruimte waterafstotend velvet zitbank betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank superpromo Velvet rechts opstelling Hoeksalon met bed en opbergruimte waterafstotend velvet zitbank voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken