Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank voor woonkamer, decoratieve quilting, slaapfunctie, L-vormige bank Scandal Ottoman Rechts (Riviera 95)

Hoekbank voor woonkamer, decoratieve quilting, slaapfunctie, L-vormige bank Scandal Ottoman Rechts (Riviera 95)

5/5

Met Hoekbank voor woonkamer, decoratieve quilting, slaapfunctie, L-vormige bank Scandal Ottoman Rechts (Riviera 95) maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank voor woonkamer, decoratieve quilting, slaapfunctie, L-vormige bank Scandal Ottoman Rechts (Riviera 95) hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank voor woonkamer, decoratieve quilting, slaapfunctie, L-vormige bank Scandal Ottoman Rechts (Riviera 95)

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Diepte 

171 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

236 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

0 cm

Zithoogte

Omschrijving van Hoekbank voor woonkamer, decoratieve quilting, slaapfunctie, L-vormige bank Scandal Ottoman Rechts (Riviera 95)

De Scandal hoekbank rechts (Riviera 95) is een perfecte aanvulling voor elke woonkamer. Met zijn L-vormige ontwerp en decoratieve quilting voegt deze bank stijl en elegantie toe aan elke ruimte. De bank is gemaakt van massief hout en laminaat, waardoor hij stevig en duurzaam is. Het stofferingsonderstel van de bank is voorzien van comfortabele golfveren, wat zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Daarnaast heeft de bank een handige slaapfunctie, waardoor hij ook dienst kan doen als bedstee. Het openingshulpmechanisme maakt het makkelijk om de bank om te zetten naar een slaapoppervlak van 120x200 cm. De Scandal hoekbank rechts is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De metalen poten geven de bank een moderne uitstraling, terwijl de decoratieve stiksels op de gestikte stof zorgen voor een luxe afwerking. Met een breedte van 236 cm, een diepte van 171 cm en een hoogte van 85 cm biedt deze bank voldoende ruimte voor het hele gezin. Kortom, de Scandal hoekbank rechts (Riviera 95) is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en stijlvolle bank met een slaapfunctie. Voeg een vleugje luxe toe aan je woonkamer met deze prachtige L-vormige bank.

Veelgestelde vragen over Hoekbank voor woonkamer, decoratieve quilting, slaapfunctie, L-vormige bank Scandal Ottoman Rechts (Riviera 95)

In Hoekbank voor woonkamer, decoratieve quilting, slaapfunctie, L-vormige bank Scandal Ottoman Rechts (Riviera 95) kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 171 cm

Breedte: 236 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 0 cm

Zithoogte:

Breedte armleuning:

Hoekbank voor woonkamer, decoratieve quilting, slaapfunctie, L-vormige bank Scandal Ottoman Rechts (Riviera 95) is gemaakt van Polyester. De kleur van Hoekbank voor woonkamer, decoratieve quilting, slaapfunctie, L-vormige bank Scandal Ottoman Rechts (Riviera 95) betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank voor woonkamer, decoratieve quilting, slaapfunctie, L-vormige bank Scandal Ottoman Rechts (Riviera 95) kan geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank voor woonkamer, decoratieve quilting, slaapfunctie, L-vormige bank Scandal Ottoman Rechts (Riviera 95) betreft .

Wij hebben bekeken waar Hoekbank voor woonkamer, decoratieve quilting, slaapfunctie, L-vormige bank Scandal Ottoman Rechts (Riviera 95) voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken