Search
Close this search box.

Hoekbank Miami U Wooneiland universeel Links of Rechts Hoeksalon met opbergruimte en bedfunctie zitbanken en Boxsprings

5/5

Met Hoekbank Miami U Wooneiland universeel Links of Rechts Hoeksalon met opbergruimte en bedfunctie zitbanken en Boxsprings maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Miami U Wooneiland universeel Links of Rechts Hoeksalon met opbergruimte en bedfunctie zitbanken en Boxsprings hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Miami U Wooneiland universeel Links of Rechts Hoeksalon met opbergruimte en bedfunctie zitbanken en Boxsprings

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

6

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

200 cm

Breedte armleuning 

30 cm

Product breedte 

315 cm

Product hoogte

72 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

56 cm

Zithoogte

41 cm

Omschrijving van Hoekbank Miami U Wooneiland universeel Links of Rechts Hoeksalon met opbergruimte en bedfunctie zitbanken en Boxsprings

Ben je op zoek naar een ruime en betaalbare U-vormige hoekbank? Zoek niet verder, want de geweldige Miami hoekbank garandeert zowel tevredenheid als ergonomie! Deze hoekbank biedt een ruim woonlandschap met stevig gevulde en afritsbare rugkussens die ook nog eens wasbaar zijn. Daarnaast beschikt de bank over een handige opbergruimte en een slaapfunctie. Een groot pluspunt van de Miami hoekbank is de mogelijkheid om de chaise longue naar eigen wens aan de linker- of rechterkant te monteren. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de opstelling van de bank. De hoekbank wordt geleverd in de kleur donkergrijs, zoals te zien is op de foto. Met de Miami hoekbank haal je niet alleen een comfortabele en praktische bank in huis, maar ook een eyecatcher voor je interieur. Geniet van de ruimte, het comfort en de functionaliteit die deze hoekbank te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Miami U Wooneiland universeel Links of Rechts Hoeksalon met opbergruimte en bedfunctie zitbanken en Boxsprings

In Hoekbank Miami U Wooneiland universeel Links of Rechts Hoeksalon met opbergruimte en bedfunctie zitbanken en Boxsprings kunnen 6 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 200 cm

Breedte: 315 cm

Hoogte: 72 cm

Zitdiepte: 56 cm

Zithoogte: 41 cm

Breedte armleuning: 30 cm

Hoekbank Miami U Wooneiland universeel Links of Rechts Hoeksalon met opbergruimte en bedfunctie zitbanken en Boxsprings is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Miami U Wooneiland universeel Links of Rechts Hoeksalon met opbergruimte en bedfunctie zitbanken en Boxsprings betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Miami U Wooneiland universeel Links of Rechts Hoeksalon met opbergruimte en bedfunctie zitbanken en Boxsprings kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Miami U Wooneiland universeel Links of Rechts Hoeksalon met opbergruimte en bedfunctie zitbanken en Boxsprings betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Miami U Wooneiland universeel Links of Rechts Hoeksalon met opbergruimte en bedfunctie zitbanken en Boxsprings voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken