Search
Close this search box.

hoeksalon Fador L Links Hoekbank met slaapfunctie zetelsenbedden

5/5

Met hoeksalon Fador L Links Hoekbank met slaapfunctie zetelsenbedden maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van hoeksalon Fador L Links Hoekbank met slaapfunctie zetelsenbedden hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties hoeksalon Fador L Links Hoekbank met slaapfunctie zetelsenbedden

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Links

Kleur

zwart + donkergrijs

Materiaal

Kunstleer | Stof

Diepte 

205 cm

Breedte armleuning 

22 cm

Product breedte 

245 cm

Product hoogte

76 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

63 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van hoeksalon Fador L Links Hoekbank met slaapfunctie zetelsenbedden

Maak kennis met de hoeksalon Fador L Links Hoekbank met slaapfunctie en zetelsenbedden. Deze bestseller zitbank is nu verkrijgbaar in een medium versie. Deze comfortabele zitbank is voorzien van veel kussens, wat zorgt voor een uitstekend zitcomfort. Daarnaast beschikt de hoeksalon over een grote slaapfunctie, zodat je ook gasten kunt ontvangen en ze een comfortabele slaapplek kunt bieden. Bij de aankoop van de Fador medium hoeksalon worden alle kussens zoals afgebeeld meegeleverd. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een waterafstotende stof, tegen een kleine meerprijs. Hierdoor ben je verzekerd van een duurzame en gemakkelijk te onderhouden hoekbank. De hoeksalon wordt geleverd in de kleur donkergrijs, zoals afgebeeld op de hoofdfoto. Op de tweede foto kun je zien hoe de slaapfunctie werkt, hoewel de kleuren in deze foto niet overeenkomen met de daadwerkelijke hoeksalon. Met de hoeksalon Fador L Links Hoekbank met slaapfunctie en zetelsenbedden haal je niet alleen een stijlvol meubelstuk in huis, maar ook een praktische oplossing voor extra zit- en slaapruimte. De medium versie biedt het perfecte compromis tussen comfort en ruimte, waardoor het ideaal is voor zowel kleine als grote interieurs. Investeer in deze veelzijdige hoeksalon en geniet van de vele mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over hoeksalon Fador L Links Hoekbank met slaapfunctie zetelsenbedden

In hoeksalon Fador L Links Hoekbank met slaapfunctie zetelsenbedden kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 205 cm

Breedte: 245 cm

Hoogte: 76 cm

Zitdiepte: 63 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 22 cm

hoeksalon Fador L Links Hoekbank met slaapfunctie zetelsenbedden is gemaakt van Kunstleer | Stof. De kleur van hoeksalon Fador L Links Hoekbank met slaapfunctie zetelsenbedden betreft zwart + donkergrijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. hoeksalon Fador L Links Hoekbank met slaapfunctie zetelsenbedden kan Links geplaatst worden.

Het type onderstel van hoeksalon Fador L Links Hoekbank met slaapfunctie zetelsenbedden betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar hoeksalon Fador L Links Hoekbank met slaapfunctie zetelsenbedden voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken