Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Beliani TAMPERE Corner Sofa - Polyester

Beliani TAMPERE Corner Sofa - Polyester

5/5

Met Beliani TAMPERE Corner Sofa - Polyester maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Beliani TAMPERE Corner Sofa - Polyester hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Beliani TAMPERE Corner Sofa - Polyester

Merk

Beliani

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Links

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof

Diepte 

147 cm

Breedte armleuning 

55 cm

Product breedte 

226 cm

Product hoogte

70 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

147 cm

Zithoogte

43 cm

Omschrijving van Beliani TAMPERE Corner Sofa - Polyester

"De Beliani TAMPERE hoekbank is een comfortabele slaapbank met een chaise longue. Deze slaapbank is de perfecte oplossing voor logeerkamers, kinderkamers en kleinere appartementen, omdat het zowel ruimtebesparend als functioneel is. Overdag kun je genieten van een ruime bank waarin je heerlijk kunt ontspannen. De comfortabele chaise longue kan zowel links als rechts worden gemonteerd, afhankelijk van de indeling van de kamer. Hierop kun je comfortabel liggen en ontspannen. Onder de chaise longue is er een handige opbergruimte om je lakens en kussens in op te bergen. Met slechts een paar eenvoudige stappen kan de slaapbank 's avonds worden omgetoverd tot een comfortabel bed. De hoekbank heeft een moderne uitstraling en is uitgevoerd in de kleuren zwart en donkergrijs. Het hoofdmateriaal is gemaakt van polyester, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De zitting is gevuld met schuimstof met een dichtheid van 50 kg/m3, wat zorgt voor een comfortabele zitervaring. De afmetingen van de hoekbank zijn als volgt: de hoogte van de armleuningen is 55 cm, de diepte is 147 cm en de hoogte van de zitting is 43 cm. De totale breedte van de hoekbank is 226 cm en de hoogte is 70 cm. Het zitoppervlak heeft een afmeting van 200x126 cm en het slaapoppervlak is 200x139 cm. Het gewicht van de hoekbank is.

Veelgestelde vragen over Beliani TAMPERE Corner Sofa - Polyester

In Beliani TAMPERE Corner Sofa - Polyester kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 147 cm

Breedte: 226 cm

Hoogte: 70 cm

Zitdiepte: 147 cm

Zithoogte: 43 cm

Breedte armleuning: 55 cm

Beliani TAMPERE Corner Sofa - Polyester is gemaakt van Stof. De kleur van Beliani TAMPERE Corner Sofa - Polyester betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Beliani TAMPERE Corner Sofa - Polyester kan Links geplaatst worden.

Het type onderstel van Beliani TAMPERE Corner Sofa - Polyester betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Beliani TAMPERE Corner Sofa - Polyester voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken