Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Livio hoekbank met slaapfunctie

Livio hoekbank met slaapfunctie

5/5

Met Livio hoekbank met slaapfunctie maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Livio hoekbank met slaapfunctie hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Livio hoekbank met slaapfunctie

Merk

Maxi Huis

Geschikt voor aantal personen

3 - 4

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Wit

Materiaal

Kunstleer

Diepte 

150 cm

Breedte armleuning 

18 cm

Product breedte 

237 cm

Product hoogte

90 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

57 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Livio hoekbank met slaapfunctie

Thuis tot rust komen is een essentieel onderdeel van ieders leven. Daarom is het belangrijk om te investeren in gestoffeerde meubels die het hoogste niveau van comfort bieden. Als u op zoek bent naar een ruim en comfortabel meubelstuk dat tegelijkertijd uw ruggengraat ondersteunt tijdens het rusten, dan is de Livio hoekbank met slaapfunctie de perfecte keuze. Deze bank heeft een klassieke en eenvoudige structuur die duurzaamheid garandeert. De goed gevormde rugleuningen en stabiele zitplaatsen kunnen het gewicht van uw lichaam zonder problemen dragen, dankzij het vervormingsbestendige T25-schuim waarvan de bank is gemaakt. Met afmetingen van 237x150x90 cm biedt dit meubelstuk voldoende ruimte om te rusten, terwijl het tegelijkertijd perfect past in zowel grote als kleine interieurs. Een extra voordeel van de Livio hoekbank is dat deze kan worden aangepast naar een slaapfunctie. Met een intrekbare bodem en een omkeerbare rugleuning is het uitvouwen van de slaapfunctie eenvoudig en betrouwbaar. Na aanpassing biedt de hoekbank een slaapoppervlakte van 195x125 cm, wat perfect is voor een goede nachtrust. Bovendien is er voldoende opbergruimte beschikbaar voor beddengoed, waardoor u uw slaapkamer netjes en georganiseerd kunt houden. Kortom, de Livio hoekbank met slaapfunctie combineert.

Veelgestelde vragen over Livio hoekbank met slaapfunctie

In Livio hoekbank met slaapfunctie kunnen 3 - 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 150 cm

Breedte: 237 cm

Hoogte: 90 cm

Zitdiepte: 57 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 18 cm

Livio hoekbank met slaapfunctie is gemaakt van Kunstleer. De kleur van Livio hoekbank met slaapfunctie betreft Wit.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Livio hoekbank met slaapfunctie kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Livio hoekbank met slaapfunctie betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Livio hoekbank met slaapfunctie voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken