Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Clovis vlak geweven met armleuning ottoman links modulair

Hoekbank Clovis vlak geweven met armleuning ottoman links modulair

5/5

Met Hoekbank Clovis vlak geweven met armleuning ottoman links modulair maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Clovis vlak geweven met armleuning ottoman links modulair hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Clovis vlak geweven met armleuning ottoman links modulair

Merk

DELIFE

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Links

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

2000 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

200 cm

Product hoogte

67 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

45 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank Clovis vlak geweven met armleuning ottoman links modulair

De Hoekbank Clovis, gemaakt van vlak geweven stof, is de perfecte toevoeging aan jouw interieur. Met zijn armleuning aan de linkerzijde en de ottoman-module, biedt deze hoekbank niet alleen comfort, maar ook veelzijdigheid. De modulaire opbouw maakt het mogelijk om de bank naar eigen wens aan te passen en uit te breiden met andere elementen. Of je nu een gezellige zithoek wilt creëren in de woonkamer of een luxueuze lounge wilt inrichten met voldoende ruimte voor al je gasten, met de Hoekbank Clovis is alles mogelijk. Het vlak geweven materiaal zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar is ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast zorgen de comfortabele kussens en de ergonomische vormgeving van de bank voor een ontspannen zitervaring. Met de Hoekbank Clovis haal je niet alleen een prachtig meubelstuk in huis, maar ook een functioneel en flexibel element dat zich aanpast aan jouw behoeften. Creëer de perfecte loungesfeer in jouw woonruimte en geniet van ultiem comfort en stijl met de Hoekbank Clovis vlak geweven met armleuning ottoman links modulair.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Clovis vlak geweven met armleuning ottoman links modulair

In Hoekbank Clovis vlak geweven met armleuning ottoman links modulair kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 2000 cm

Breedte: 200 cm

Hoogte: 67 cm

Zitdiepte: 45 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning:

Hoekbank Clovis vlak geweven met armleuning ottoman links modulair is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Clovis vlak geweven met armleuning ottoman links modulair betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Clovis vlak geweven met armleuning ottoman links modulair kan Links geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Clovis vlak geweven met armleuning ottoman links modulair betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Clovis vlak geweven met armleuning ottoman links modulair voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken