Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS (Roze

Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS (Roze

5/5

Met Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS (Roze maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS (Roze hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS (Roze

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Roze

Materiaal

Stof

Diepte 

140 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

235 cm

Product hoogte

97 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

0 cm

Zithoogte

0 cm

Omschrijving van Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS (Roze

De Santos hoekbank is een multifunctionele toevoeging aan elke woonkamer, slaapkamer of kamer. Met zijn L-vormige ontwerp en universele hocker biedt deze bank een stijlvolle en praktische oplossing voor elke ruimte. De constructie van massief hout en laminaat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit, terwijl de bekleding van zeer elastisch PU-schuim zorgt voor ultiem comfort. Deze bank heeft niet alleen een slaapfunctie, maar ook een handige bedlade. Hierdoor kan de bank moeiteloos worden omgebouwd tot een volwaardig bed, waardoor het perfect is voor gasten of als extra slaapplaats. De voorpoten zijn gemaakt van hout, wat een elegante uitstraling geeft aan de bank. Bovendien is de bank volledig gestoffeerd, inclusief de rugleuning, waardoor hij overal in de kamer kan worden geplaatst. Bij de Santos hoekbank worden ook 2 decoratieve kussens meegeleverd, waardoor u de bank kunt personaliseren en een gezellige sfeer kunt creëren. De bank is gemaakt in de EU, waarbij de hoogste kwaliteitsnormen worden gegarandeerd. De afmetingen van de bank zijn 235 cm breed, 140 cm diep en met kussens heeft de bank een hoogte van 97 cm. Het ligoppervlak van de slaapfunctie is 200 cm x 124 cm, de zithoogte is 49 cm en de zitdiepte is 57 cm. Met zijn roze kleur voegt deze Santos hoekbank een.

Veelgestelde vragen over Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS (Roze

In Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS (Roze kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 140 cm

Breedte: 235 cm

Hoogte: 97 cm

Zitdiepte: 0 cm

Zithoogte: 0 cm

Breedte armleuning: 0 cm

Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS (Roze is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS (Roze betreft Roze.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS (Roze kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS (Roze betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS (Roze voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken