Search
Close this search box.

Hoekbank Denver Xl Vintage met poef xxl hoeksalon modulair afkuisbare micro stof

5/5

Met Hoekbank Denver Xl Vintage met poef xxl hoeksalon modulair afkuisbare micro stof maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Denver Xl Vintage met poef xxl hoeksalon modulair afkuisbare micro stof hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Denver Xl Vintage met poef xxl hoeksalon modulair afkuisbare micro stof

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

7

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Bruin

Materiaal

Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

10 cm

Product breedte 

400 cm

Product hoogte

67 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

90 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank Denver Xl Vintage met poef xxl hoeksalon modulair afkuisbare micro stof

De Hoekbank Denver XL Vintage met Poef XXL is een prachtig gestoffeerd meubelstuk dat bestaat uit twee middenelementen, twee ottomanen en een extra grote hocker. Het modulaire ontwerp van deze bank stelt u in staat om de verschillende componenten naar eigen wens en naar gelang van de beschikbare ruimte te plaatsen. Daarnaast kan de hocker ook worden gebruikt om de bank eenvoudig om te vormen tot een comfortabel ligvlak voor gasten die blijven overnachten. Met deze bank kunt u dus niet alleen uw zitplaatsen uitbreiden, maar ook vermoeide benen aangename ontspanning bieden. De Hoekbank Denver XL Vintage met Poef XXL is gemaakt van hoogwaardige en afkuisbare micro stof, waardoor het onderhoud ervan eenvoudig is. De vintage uitstraling van de bank geeft uw interieur een stijlvolle en tijdloze touch. Of u nu een gezellige avond met vrienden wilt doorbrengen of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, deze hoekbank biedt het comfort en de veelzijdigheid die u nodig heeft. Dankzij het modulaire ontwerp kunt u de opstelling van de bank aanpassen aan uw individuele behoeften en de beschikbare ruimte in uw huis. Creëer de perfecte zithoek met de Hoekbank Denver XL Vintage met Poef XXL!

Veelgestelde vragen over Hoekbank Denver Xl Vintage met poef xxl hoeksalon modulair afkuisbare micro stof

In Hoekbank Denver Xl Vintage met poef xxl hoeksalon modulair afkuisbare micro stof kunnen 7 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 400 cm

Hoogte: 67 cm

Zitdiepte: 90 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 10 cm

Hoekbank Denver Xl Vintage met poef xxl hoeksalon modulair afkuisbare micro stof is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Denver Xl Vintage met poef xxl hoeksalon modulair afkuisbare micro stof betreft Bruin.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Denver Xl Vintage met poef xxl hoeksalon modulair afkuisbare micro stof kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Denver Xl Vintage met poef xxl hoeksalon modulair afkuisbare micro stof betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Denver Xl Vintage met poef xxl hoeksalon modulair afkuisbare micro stof voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken