Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Carlos Beige Velvet Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel met universele lounge links of rechts

Hoekbank Carlos Beige Velvet Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel met universele lounge links of rechts

5/5

Met Hoekbank Carlos Beige Velvet Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel met universele lounge links of rechts maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Carlos Beige Velvet Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel met universele lounge links of rechts hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Carlos Beige Velvet Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel met universele lounge links of rechts

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

3 - 4

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Beige

Materiaal

Velvet

Diepte 

142 cm

Breedte armleuning 

22 cm

Product breedte 

244 cm

Product hoogte

73 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

60 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank Carlos Beige Velvet Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel met universele lounge links of rechts

De Hoekbank Carlos Beige Velvet Hoeksalon is een prachtig meubelstuk dat warmte en stijl toevoegt aan je interieur. Het Velvet materiaal zorgt voor een luxe uitstraling en een comfortabele zitervaring. Deze compacte hoekbank is niet alleen mooi, maar ook functioneel en betaalbaar. Wat deze hoekbank uniek maakt, is de aanwezigheid van een handige opbergruimte onder het zitvlak. Hier kun je gemakkelijk allerlei spullen opbergen, zoals dekens, kussens of tijdschriften. Daarnaast kan de Carlos hoekbank ook omgetoverd worden tot een comfortabel bed. Met slechts enkele eenvoudige stappen verander je de bank in een tweepersoonsbed, perfect voor onverwacht bezoek of een logeerpartijtje. Een ander voordeel van de Carlos hoekbank is de mogelijkheid om de lounge opstelling aan te passen naar jouw wensen. Of je nu de lounge aan de linkerkant of rechterkant wilt hebben, het is allemaal mogelijk. Zo kun je de indeling van je woonkamer eenvoudig aanpassen en de bank precies plaatsen zoals jij dat wilt. Kortom, de Hoekbank Carlos Beige Velvet Hoeksalon is een veelzijdige en praktische keuze voor elk interieur.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Carlos Beige Velvet Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel met universele lounge links of rechts

In Hoekbank Carlos Beige Velvet Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel met universele lounge links of rechts kunnen 3 - 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 142 cm

Breedte: 244 cm

Hoogte: 73 cm

Zitdiepte: 60 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 22 cm

Hoekbank Carlos Beige Velvet Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel met universele lounge links of rechts is gemaakt van Velvet. De kleur van Hoekbank Carlos Beige Velvet Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel met universele lounge links of rechts betreft Beige.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Carlos Beige Velvet Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel met universele lounge links of rechts kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Carlos Beige Velvet Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel met universele lounge links of rechts betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Carlos Beige Velvet Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel met universele lounge links of rechts voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken