Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank hoekzetel Denver Mini Compact modern zitbank pu + structuurstof

Hoekbank hoekzetel Denver Mini Compact modern zitbank pu + structuurstof

5/5

Met Hoekbank hoekzetel Denver Mini Compact modern zitbank pu + structuurstof maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank hoekzetel Denver Mini Compact modern zitbank pu + structuurstof hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank hoekzetel Denver Mini Compact modern zitbank pu + structuurstof

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

3 - 4

Plaatsing hoek

Rechts

Kleur

wit+grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

10 cm

Product breedte 

200 cm

Product hoogte

67 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

45 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank hoekzetel Denver Mini Compact modern zitbank pu + structuurstof

De hoekbank hoekzetel Denver Mini Compact is de perfecte keuze voor zowel grote als kleine woonkamers. Deze moderne zitbank bestaat uit een 2-zits en een-zit element en heeft een aantrekkelijk design. Met zijn ronde kunststof pootjes staat deze gestoffeerde hoekzetel stevig op de grond en biedt hij een duurzame en hoogwaardige bekleding van pu-leer en structuurstof. Het zit- en ligcomfort van de hoekbank Denver is uitstekend dankzij de royale zittingen met maatvaste schuimstofbekleding en Bonell veren. De grote kussens zorgen voor een heerlijk comfort, terwijl de kleinere decoratieve kussens de gezelligheid van de bank personaliseren. De robuuste structuurstof strekt zich uit over de bekleding en kussens, waardoor de bank een moderne uitstraling krijgt. De hoekbank Denver biedt ook moderne flexibiliteit, omdat deze modulair is opgebouwd en individuele indeling van de afzonderlijke elementen mogelijk maakt. Het compacte formaat van deze gestoffeerde hoekbank maakt het ideaal voor kleinere ruimtes, waar het gemakkelijk kan worden ingevoegd door één persoon of als paar. En als het gezin groeit, kunt u altijd extra modules aanschaffen om de bank naar wens uit te breiden. Kortom, de hoekbank hoekzetel Denver Mini Compact biedt niet alleen comfort en kwaliteit, maar ook de mogelijkheid om uw woonkamer aan te passen aan uw behoeften.

Veelgestelde vragen over Hoekbank hoekzetel Denver Mini Compact modern zitbank pu + structuurstof

In Hoekbank hoekzetel Denver Mini Compact modern zitbank pu + structuurstof kunnen 3 - 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 200 cm

Hoogte: 67 cm

Zitdiepte: 45 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 10 cm

Hoekbank hoekzetel Denver Mini Compact modern zitbank pu + structuurstof is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank hoekzetel Denver Mini Compact modern zitbank pu + structuurstof betreft wit+grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank hoekzetel Denver Mini Compact modern zitbank pu + structuurstof kan Rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank hoekzetel Denver Mini Compact modern zitbank pu + structuurstof betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank hoekzetel Denver Mini Compact modern zitbank pu + structuurstof voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken