Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Furntastik Formia 3 zits bank CL L+R, stof Savannah

Furntastik Formia 3 zits bank CL L+R, stof Savannah

5/5

Met Furntastik Formia 3 zits bank CL L+R, stof Savannah maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Furntastik Formia 3 zits bank CL L+R, stof Savannah hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Furntastik Formia 3 zits bank CL L+R, stof Savannah

Merk

Furntastik

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Links

Kleur

Groen

Materiaal

Stof

Diepte 

155 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

258 cm

Product hoogte

83 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

51 cm

Zithoogte

47 cm

Omschrijving van Furntastik Formia 3 zits bank CL L+R, stof Savannah

De Furntastik Formia 3-zits bank CL L+R, bekleed met de prachtige stof Savannah, is een betaalbare maar toch luxe toevoeging aan je interieur. Met zijn afmetingen van 255x155x85 is deze bank ruim genoeg om comfortabel te loungen of samen met vrienden en familie te ontspannen. De trendy groene kleur van de bank geeft een frisse en levendige uitstraling aan elke ruimte. De savannah stof voelt zacht en comfortabel aan, waardoor het een genot is om op deze bank te zitten. De hoge kwaliteit van de stof zorgt ervoor dat de bank lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Naast zijn esthetische aantrekkingskracht biedt de Furntastik Formia 3-zits bank ook praktische voordelen. De bank is voorzien van een CL L+R-configuratie, wat betekent dat de chaise longue zowel aan de linker- als rechterkant kan worden geplaatst, afhankelijk van jouw voorkeur en de indeling van je ruimte. Dit geeft je de flexibiliteit om de bank aan te passen aan jouw behoeften en de beschikbare ruimte. Kortom, de Furntastik Formia 3-zits bank CL L+R is een betaalbare, trendy en luxueuze bank die je interieur transformeert. Met zijn ruime afmetingen, comfortabele savannah stof en veelzijdige configuratie-opties, is deze bank de perfecte keuze voor stijlbewuste huiseigenaren die op zoek zijn naar een balans tussen kwaliteit en pri.

Veelgestelde vragen over Furntastik Formia 3 zits bank CL L+R, stof Savannah

In Furntastik Formia 3 zits bank CL L+R, stof Savannah kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 155 cm

Breedte: 258 cm

Hoogte: 83 cm

Zitdiepte: 51 cm

Zithoogte: 47 cm

Breedte armleuning: 0 cm

Furntastik Formia 3 zits bank CL L+R, stof Savannah is gemaakt van Stof. De kleur van Furntastik Formia 3 zits bank CL L+R, stof Savannah betreft Groen.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Furntastik Formia 3 zits bank CL L+R, stof Savannah kan Links geplaatst worden.

Het type onderstel van Furntastik Formia 3 zits bank CL L+R, stof Savannah betreft .

Wij hebben bekeken waar Furntastik Formia 3 zits bank CL L+R, stof Savannah voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken