Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank design Darsiono 280cm velvet loungebank zowel links als rechts

Hoekbank design Darsiono 280cm velvet loungebank zowel links als rechts

5/5

Met Hoekbank design Darsiono 280cm velvet loungebank zowel links als rechts maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank design Darsiono 280cm velvet loungebank zowel links als rechts hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank design Darsiono 280cm velvet loungebank zowel links als rechts

Merk

Lizzely Garden & Living

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs, Zwart

Materiaal

Stof | Velvet | Staal

Diepte 

150 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

280 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Frame

Zitdiepte 

58 cm

Zithoogte

49 cm

Omschrijving van Hoekbank design Darsiono 280cm velvet loungebank zowel links als rechts

Let op! Vanwege de omvang van dit product is een zaterdag levering helaas niet mogelijk. Met de hoekbank design Darsiono 280cm haal je een prachtige eyecatcher in huis. Deze loungebank is zowel links als rechts gemonteerd en heeft een afmeting van 280,0cm breed, 150,0cm diep en 85,0cm hoog. Met een gewicht van 75,5kg is deze bank stevig en duurzaam. De zitdiepte van 58,0cm en de zithoogte van 49,0cm zorgen voor optimaal comfort. De dikke zitkussens van 15,0cm en de armleuningen van 20,0cm bieden extra ondersteuning. De hoekbank is verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart, gemaakt van HR 38 koudschuim en bekleed met zachte velvet stof. Dit tijdloze ontwerp past moeiteloos in iedere woonstijl. Het stoere en robuuste metalen frame aan de zijkanten geeft de bank een unieke uitstraling. Het merk Lizzely Garden & Living staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De hoekbank wordt geleverd inclusief no sag springs, wat zorgt voor ultiem comfort zonder inzakkende veren. Let op, deze hoekbank is niet verkrijgbaar in een set. Haal het beste uit je interieur met deze prachtige hoekbank design Darsiono 280cm.

Veelgestelde vragen over Hoekbank design Darsiono 280cm velvet loungebank zowel links als rechts

In Hoekbank design Darsiono 280cm velvet loungebank zowel links als rechts kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 150 cm

Breedte: 280 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 58 cm

Zithoogte: 49 cm

Breedte armleuning:

Hoekbank design Darsiono 280cm velvet loungebank zowel links als rechts is gemaakt van Stof | Velvet | Staal. De kleur van Hoekbank design Darsiono 280cm velvet loungebank zowel links als rechts betreft Grijs, Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank design Darsiono 280cm velvet loungebank zowel links als rechts kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank design Darsiono 280cm velvet loungebank zowel links als rechts betreft Frame.

Wij hebben bekeken waar Hoekbank design Darsiono 280cm velvet loungebank zowel links als rechts voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken