Search
Close this search box.

Hoekbank Comfy U xxl wooneiland comfy Rechts Beige taupe structuurstof Luxe hoeksalon met uitermate comfort Hoekzetel

5/5

Met Hoekbank Comfy U xxl wooneiland comfy Rechts Beige taupe structuurstof Luxe hoeksalon met uitermate comfort Hoekzetel maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Comfy U xxl wooneiland comfy Rechts Beige taupe structuurstof Luxe hoeksalon met uitermate comfort Hoekzetel hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Comfy U xxl wooneiland comfy Rechts Beige taupe structuurstof Luxe hoeksalon met uitermate comfort Hoekzetel

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

7

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

225 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

410 cm

Product hoogte

94 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

60 cm

Zithoogte

44 cm

Omschrijving van Hoekbank Comfy U xxl wooneiland comfy Rechts Beige taupe structuurstof Luxe hoeksalon met uitermate comfort Hoekzetel

Volledig in de trend! Een bank die zijn naam waard is! De Hoekbank Comfy U xxl wooneiland comfy Rechts Beige taupe structuurstof is bekleed met een trendy, stevige maar zachte structuurstof. De opvallende bekleding past dankzij de kleur moeiteloos in vele interieurs. Dankzij het zijdewaard Nosag-vering systeem en de hoogwaardige hybride schuimvulling geniet u de hele dag van ultiem comfort in uw bank! De bank is bekleed met een prachtige elegante stof en is ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. De poten zijn discreet iets verder naar achteren gemonteerd, waardoor de extravagante stof de boventoon voert. Dit xxl woonlandschap heeft een breedte van meer dan 4 meter en biedt gezelschap, comfort en design voor de hele familie! Het is niet alleen een bank, maar een echt wooneiland waar u kunt ontspannen en genieten van uw vrije tijd. Dankzij het ruime formaat is er voldoende plaats voor iedereen om te zitten en te ontspannen. De hoekbank is niet alleen stijlvol en trendy, maar ook erg praktisch. Door de hoogwaardige materialen en het vakmanschap is deze hoekzetel duurzaam en gaat hij lang mee. Kortom, de Hoekbank Comfy U xxl wooneiland comfy Rechts Beige taupe structuurstof is de perfecte toevoeging aan uw interieur, zowel qua stijl als comfort!

Veelgestelde vragen over Hoekbank Comfy U xxl wooneiland comfy Rechts Beige taupe structuurstof Luxe hoeksalon met uitermate comfort Hoekzetel

In Hoekbank Comfy U xxl wooneiland comfy Rechts Beige taupe structuurstof Luxe hoeksalon met uitermate comfort Hoekzetel kunnen 7 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 225 cm

Breedte: 410 cm

Hoogte: 94 cm

Zitdiepte: 60 cm

Zithoogte: 44 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank Comfy U xxl wooneiland comfy Rechts Beige taupe structuurstof Luxe hoeksalon met uitermate comfort Hoekzetel is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Comfy U xxl wooneiland comfy Rechts Beige taupe structuurstof Luxe hoeksalon met uitermate comfort Hoekzetel betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Comfy U xxl wooneiland comfy Rechts Beige taupe structuurstof Luxe hoeksalon met uitermate comfort Hoekzetel kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Comfy U xxl wooneiland comfy Rechts Beige taupe structuurstof Luxe hoeksalon met uitermate comfort Hoekzetel betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Comfy U xxl wooneiland comfy Rechts Beige taupe structuurstof Luxe hoeksalon met uitermate comfort Hoekzetel voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken