Search
Close this search box.

Hoeksalon Josua White Hoekbank met opbergruimte en slaapfunctie zetelsenbedden

5/5

Met Hoeksalon Josua White Hoekbank met opbergruimte en slaapfunctie zetelsenbedden maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoeksalon Josua White Hoekbank met opbergruimte en slaapfunctie zetelsenbedden hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoeksalon Josua White Hoekbank met opbergruimte en slaapfunctie zetelsenbedden

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

4 - 5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

wit + grijs

Materiaal

Kunstleer | Stof

Diepte 

155 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

320 cm

Product hoogte

76 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

58 cm

Zithoogte

39 cm

Omschrijving van Hoeksalon Josua White Hoekbank met opbergruimte en slaapfunctie zetelsenbedden

Hoeksalon Josua White is een uniek en praktisch meubelstuk dat perfect is voor jouw woonkamer. Deze hoekbank is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar heeft ook een handige opbergruimte en slaapfunctie. Met deze hoekbank hoef je niet langer te kiezen tussen stijl en functionaliteit. Deze hoekbank is ontworpen en geproduceerd door ZetelsEnBedden.be en SeatsAndBeds, twee gerenommeerde merken in de meubelindustrie. Wees voorzichtig bij het bestellen van dit product, want alleen bij de verkoper ZetelsEnBedden.be kun je authentieke Hoeksalon Josua White vinden. Voorkom het kopen van neppe producten bij andere dealers. We garanderen dat onze merken alleen door ons worden verkocht. Naast het moderne en tijdloze design biedt deze hoekbank ook veel functionaliteit. De opbergruimte onder de zitting is ideaal voor het opbergen van dekens, kussens of andere spullen die je binnen handbereik wilt houden. Bovendien kan deze hoekbank eenvoudig worden omgetoverd tot een comfortabel tweepersoonsbed. Met de slaapfunctie kun je gasten ontvangen en ze een goede nachtrust bieden. Kies voor Hoeksalon Josua White en geniet van een stijlvolle, comfortabele en praktische toevoeging aan jouw woonkamer. Vertrouw op de authenticiteit van ZetelsEnBedden.be en SeatsAndBeds en maak van jouw huis een plek waar functionaliteit en design samenkomen.

Veelgestelde vragen over Hoeksalon Josua White Hoekbank met opbergruimte en slaapfunctie zetelsenbedden

In Hoeksalon Josua White Hoekbank met opbergruimte en slaapfunctie zetelsenbedden kunnen 4 - 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 155 cm

Breedte: 320 cm

Hoogte: 76 cm

Zitdiepte: 58 cm

Zithoogte: 39 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoeksalon Josua White Hoekbank met opbergruimte en slaapfunctie zetelsenbedden is gemaakt van Kunstleer | Stof. De kleur van Hoeksalon Josua White Hoekbank met opbergruimte en slaapfunctie zetelsenbedden betreft wit + grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoeksalon Josua White Hoekbank met opbergruimte en slaapfunctie zetelsenbedden kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoeksalon Josua White Hoekbank met opbergruimte en slaapfunctie zetelsenbedden betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoeksalon Josua White Hoekbank met opbergruimte en slaapfunctie zetelsenbedden voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken