Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 135 slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 135 slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

5/5

Met Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 135 slaapbank met opbergruimte voor beddengoed maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 135 slaapbank met opbergruimte voor beddengoed hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 135 slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester | Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

420 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

0 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 135 slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

De Moderne hoekbank DENVER U is een prachtige toevoeging aan je interieur. Deze U-vormige sofa is niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel. De bank is gemaakt van stevig hout en laminaat, wat zorgt voor een duurzame constructie. De bekleding van de hoekbank is gemaakt van hoogwaardig en zeer elastisch HR-schuim, wat zorgt voor een comfortabele zitervaring. Daarnaast is de bank voorzien van een comfortabele golfondervering, waardoor je heerlijk kunt ontspannen. Wat deze hoekbank echt bijzonder maakt, is de slaapfunctie en de ingebouwde opbergruimte voor beddengoed. Hierdoor kun je de bank eenvoudig transformeren tot een comfortabel bed. De bank is rondom bekleed, wat betekent dat je hem overal in de kamer kunt plaatsen. De bekleding is voorzien van decoratieve stiksels en is slijtvast, brandwerend en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast heeft de bank een handig mos openingssysteem, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de opbergruimte. De afmetingen van de hoekbank zijn als volgt: totale hoogte met kussens is 85 cm, hoogte van de hoekbank zonder kussens is 70 cm, hoogte van de voeten is 2 cm, lengte van de voetenbank is 185 cm, breedte is 420 cm, lengte van de zitting is 85 cm, hoogte van de zitting is 42 cm en het ligoppervl.

Veelgestelde vragen over Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 135 slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

In Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 135 slaapbank met opbergruimte voor beddengoed kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 420 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 0 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning:

Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 135 slaapbank met opbergruimte voor beddengoed is gemaakt van Polyester | Stof. De kleur van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 135 slaapbank met opbergruimte voor beddengoed betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 135 slaapbank met opbergruimte voor beddengoed kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 135 slaapbank met opbergruimte voor beddengoed betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 135 slaapbank met opbergruimte voor beddengoed voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken