Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Thorro Velvet Beige Hoeksalon U vorm Waterafstotende velvet xl hoekzetel promo

Hoekbank Thorro Velvet Beige Hoeksalon U vorm Waterafstotende velvet xl hoekzetel promo

5/5

Met Hoekbank Thorro Velvet Beige Hoeksalon U vorm Waterafstotende velvet xl hoekzetel promo maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Thorro Velvet Beige Hoeksalon U vorm Waterafstotende velvet xl hoekzetel promo hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Thorro Velvet Beige Hoeksalon U vorm Waterafstotende velvet xl hoekzetel promo

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

6

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Beige

Materiaal

Velvet

Diepte 

144 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

344 cm

Product hoogte

69 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

56 cm

Zithoogte

41 cm

Omschrijving van Hoekbank Thorro Velvet Beige Hoeksalon U vorm Waterafstotende velvet xl hoekzetel promo

De Hoekbank Thorro Velvet Beige Hoeksalon U-vorm is een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Deze luxueuze hoekbank straalt niet alleen elegantie uit, maar biedt ook een uitzonderlijk hoogwaardige kwaliteit en ergonomisch zitcomfort. De stevig opgevulde rugkussens, gevuld met koudschuim vlokken, zorgen voor een comfortabele ondersteuning. Bovendien zijn de kussens voorzien van bonnelveren zitcomfort vulling en een koudschuim afdeklaag, waardoor je kunt genieten van een heerlijk zachte zitervaring. Wat deze hoekbank extra bijzonder maakt, zijn de uitermate hoge metalen poten van 17 cm hoog. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt stofzuigen onder de bank, waardoor je altijd een schone en frisse woonkamer hebt. Daarnaast is de volledige waterafstotende velvet stoffering een luxe kenmerk van deze bank. De stof is van de hoogste kwaliteit velvet monolith en is voorzien van een speciale beschermende laag. Hierdoor wordt een hydrofobe laag gecreëerd die voorkomt dat vloeistoffen snel in de stof trekken. In plaats daarvan zal de vloeistof condenseren op het oppervlak van de stof, waardoor je voldoende tijd hebt om het voorzichtig af te deppen met een zachte doek of keukenpapier. De ruime afmetingen van deze hoekbank maken het de ideale plek om samen met vrienden en familie te ont.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Thorro Velvet Beige Hoeksalon U vorm Waterafstotende velvet xl hoekzetel promo

In Hoekbank Thorro Velvet Beige Hoeksalon U vorm Waterafstotende velvet xl hoekzetel promo kunnen 6 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 144 cm

Breedte: 344 cm

Hoogte: 69 cm

Zitdiepte: 56 cm

Zithoogte: 41 cm

Breedte armleuning: 0 cm

Hoekbank Thorro Velvet Beige Hoeksalon U vorm Waterafstotende velvet xl hoekzetel promo is gemaakt van Velvet. De kleur van Hoekbank Thorro Velvet Beige Hoeksalon U vorm Waterafstotende velvet xl hoekzetel promo betreft Beige.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Thorro Velvet Beige Hoeksalon U vorm Waterafstotende velvet xl hoekzetel promo kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Thorro Velvet Beige Hoeksalon U vorm Waterafstotende velvet xl hoekzetel promo betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Thorro Velvet Beige Hoeksalon U vorm Waterafstotende velvet xl hoekzetel promo voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken