Search
Close this search box.

Hoekbank Olivia U Rechts Hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte hoekzetel waterafstotende stof wooneiland

5/5

Met Hoekbank Olivia U Rechts Hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte hoekzetel waterafstotende stof wooneiland maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Olivia U Rechts Hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte hoekzetel waterafstotende stof wooneiland hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Olivia U Rechts Hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte hoekzetel waterafstotende stof wooneiland

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Stof

Diepte 

202 cm

Breedte armleuning 

30 cm

Product breedte 

325 cm

Product hoogte

105 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

55 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Hoekbank Olivia U Rechts Hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte hoekzetel waterafstotende stof wooneiland

Hoekbank Olivia U Rechts is een prachtige hoekzetel die niet alleen comfortabel is, maar ook functioneel. Met zijn opbergruimte onder de lounge en slaapfunctie is deze hoeksalon perfect voor gezinnen en vriendengroepen. De verstelbare neksteunen zorgen voor een ideale en ergonomische zithouding, waardoor je optimaal kunt genieten van je ontspanningsmomenten. Deze hoekzetel wordt geleverd in een stijlvolle donkergrijze structuurstof, zoals afgebeeld. De zetel is gevuld met koudschuim en dwarsveren, waardoor hij een duurzame kwaliteit heeft en lang meegaat. De luxe structuurstof voelt niet alleen warm en zacht aan, maar is ook stevig en gemakkelijk in onderhoud. Naast zijn functionaliteit en comfort is Hoekbank Olivia U Rechts ook een eyecatcher in je interieur. Met zijn moderne design en tijdloze uitstraling past hij perfect in elke woonkamer. Creëer een gezellige wooneiland met deze hoekzetel en geniet van ontspannen momenten met je dierbaren.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Olivia U Rechts Hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte hoekzetel waterafstotende stof wooneiland

In Hoekbank Olivia U Rechts Hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte hoekzetel waterafstotende stof wooneiland kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 202 cm

Breedte: 325 cm

Hoogte: 105 cm

Zitdiepte: 55 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 30 cm

Hoekbank Olivia U Rechts Hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte hoekzetel waterafstotende stof wooneiland is gemaakt van Hout | Stof. De kleur van Hoekbank Olivia U Rechts Hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte hoekzetel waterafstotende stof wooneiland betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Olivia U Rechts Hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte hoekzetel waterafstotende stof wooneiland kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Olivia U Rechts Hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte hoekzetel waterafstotende stof wooneiland betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Olivia U Rechts Hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte hoekzetel waterafstotende stof wooneiland voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken