Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Aspen Antraciet Velvet hoeksalon met bed en opbergruimte

Hoekbank Aspen Antraciet Velvet hoeksalon met bed en opbergruimte

5/5

Met Hoekbank Aspen Antraciet Velvet hoeksalon met bed en opbergruimte maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Aspen Antraciet Velvet hoeksalon met bed en opbergruimte hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Aspen Antraciet Velvet hoeksalon met bed en opbergruimte

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Stof | Velvet

Diepte 

180 cm

Breedte armleuning 

5 cm

Product breedte 

245 cm

Product hoogte

83 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

65 cm

Zithoogte

39 cm

Omschrijving van Hoekbank Aspen Antraciet Velvet hoeksalon met bed en opbergruimte

Aspen is een hoekbank die perfect is voor mensen die graag onverwacht bezoek verwelkomen en op zoek zijn naar extra opbergruimte. Deze hoeksalon is uitgerust met een handige bedfunctie, zodat je gasten comfortabel kunnen overnachten. Bovendien heeft Aspen een ruime opbergruimte waarin je gemakkelijk je dekens of kussens kunt bewaren. Dit alles wordt aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke introductieprijs. De hoekbank Aspen is niet alleen functioneel, maar ook uiterst stijlvol. De prachtige donkergrijze kleur en de fraaie leuningen geven deze zitbank een luxe uitstraling. De compacte afmetingen maken het een populaire keuze voor zowel kleine als grote ruimtes. De stoffering van Aspen is gemaakt van duurzaam velvetstof, dat niet alleen vuilafstotend is, maar ook waterafstotend. Morsingen zijn dus geen probleem, je kunt ze eenvoudigweg wegvegen met een droog doekje. Bij aankoop van de Aspen hoekbank ontvang je niet alleen de hoofdkussens, maar ook de sierkussens zoals afgebeeld op de foto. Hiermee kun je de bank naar wens decoreren en je eigen persoonlijke stijl toevoegen. Bovendien is de lounge gemakkelijk te verplaatsen naar zowel de linker- als de rechterkant dankzij het handige kliksysteem. Met Aspen haal je niet alleen een comfortabele en praktische hoekbank in huis, maar ook een eyecatcher die je interieur een.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Aspen Antraciet Velvet hoeksalon met bed en opbergruimte

In Hoekbank Aspen Antraciet Velvet hoeksalon met bed en opbergruimte kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 180 cm

Breedte: 245 cm

Hoogte: 83 cm

Zitdiepte: 65 cm

Zithoogte: 39 cm

Breedte armleuning: 5 cm

Hoekbank Aspen Antraciet Velvet hoeksalon met bed en opbergruimte is gemaakt van Hout | Stof | Velvet. De kleur van Hoekbank Aspen Antraciet Velvet hoeksalon met bed en opbergruimte betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Aspen Antraciet Velvet hoeksalon met bed en opbergruimte kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Aspen Antraciet Velvet hoeksalon met bed en opbergruimte betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Aspen Antraciet Velvet hoeksalon met bed en opbergruimte voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken