Search
Close this search box.

Hoekbank Comfy Links Corduroy ribstof hoekzetel Zetelsenbedden.be

5/5

Met Hoekbank Comfy Links Corduroy ribstof hoekzetel Zetelsenbedden.be maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Comfy Links Corduroy ribstof hoekzetel Zetelsenbedden.be hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Comfy Links Corduroy ribstof hoekzetel Zetelsenbedden.be

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

240 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

315 cm

Product hoogte

97 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

70 cm

Zithoogte

44 cm

Omschrijving van Hoekbank Comfy Links Corduroy ribstof hoekzetel Zetelsenbedden.be

De Hoekbank Comfy Links Corduroy ribstof is een unieke en comfortabele toevoeging aan elk interieur. Met zijn trendy en eigentijdse ontwerp is deze hoekzetel perfect voor diegenen die op zoek zijn naar stijl en comfort. De corduroy ribstof voegt een vleugje luxe toe aan de bank, terwijl de linkse opstelling zorgt voor een optimale ruimtebenutting. Deze hoekbank is niet alleen mooi om naar te kijken, maar biedt ook een praktische functie. Met een eenvoudige beweging kan deze zetel worden omgetoverd tot een comfortabel bed, ideaal voor gasten of voor een ontspannen middagdutje. De hoogwaardige materialen en het stevige frame zorgen ervoor dat deze hoekbank duurzaam en langdurig gebruik kan weerstaan. Let op: het is belangrijk om deze hoekbank alleen bij de verkoper Zetelsenbedden.be te bestellen om ervoor te zorgen dat je een authentiek product ontvangt. Helaas zijn er andere dealers die fake producten aanbieden, dus wees voorzichtig bij het plaatsen van je bestelling. Vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Zetelsenbedden.be en geniet van de ultieme comfort en stijl van de Hoekbank Comfy Links Corduroy ribstof.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Comfy Links Corduroy ribstof hoekzetel Zetelsenbedden.be

In Hoekbank Comfy Links Corduroy ribstof hoekzetel Zetelsenbedden.be kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 240 cm

Breedte: 315 cm

Hoogte: 97 cm

Zitdiepte: 70 cm

Zithoogte: 44 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank Comfy Links Corduroy ribstof hoekzetel Zetelsenbedden.be is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Comfy Links Corduroy ribstof hoekzetel Zetelsenbedden.be betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Comfy Links Corduroy ribstof hoekzetel Zetelsenbedden.be kan Links geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Comfy Links Corduroy ribstof hoekzetel Zetelsenbedden.be betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Comfy Links Corduroy ribstof hoekzetel Zetelsenbedden.be voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken