Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank lorenza- ronde lounge ulta luxury-waterafstotende stof beige- hoeksalon lounge links

Hoekbank lorenza- ronde lounge ulta luxury-waterafstotende stof beige- hoeksalon lounge links

5/5

Met Hoekbank lorenza- ronde lounge ulta luxury-waterafstotende stof beige- hoeksalon lounge links maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank lorenza- ronde lounge ulta luxury-waterafstotende stof beige- hoeksalon lounge links hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank lorenza- ronde lounge ulta luxury-waterafstotende stof beige- hoeksalon lounge links

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

4 - 5

Plaatsing hoek

Links

Kleur

Beige

Materiaal

Stof

Diepte 

87 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

360 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

76 cm

Zithoogte

39 cm

Omschrijving van Hoekbank lorenza- ronde lounge ulta luxury-waterafstotende stof beige- hoeksalon lounge links

Hoekbank Lorenza is de definitie van luxe en comfort. Met zijn ronde lounge design en waterafstotende beige stoffering is deze hoeksalon de perfecte aanvulling op jouw interieur. Of je nu een filmavondje hebt gepland met vrienden of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, deze bank biedt de ideale plek om tot rust te komen. Deze hoekbank is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. De waterafstotende stof zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over morsen of vlekken, waardoor deze hoeksalon ideaal is voor gezinnen met kinderen of huisdieren. Het loungegedeelte aan de linkerkant biedt extra ruimte om te ontspannen en te loungen. Let op: zorg ervoor dat je deze hoekbank alleen bestelt bij de erkende verkoper ZetelsEnBedden.be en SeatsAndBeds. Hiermee voorkom je het risico op namaakproducten en ben je verzekerd van de originele kwaliteit die alleen wij kunnen bieden. Kies voor ultieme luxe en comfort met de Hoekbank Lorenza en geniet van ontspannen momenten in stijl.

Veelgestelde vragen over Hoekbank lorenza- ronde lounge ulta luxury-waterafstotende stof beige- hoeksalon lounge links

In Hoekbank lorenza- ronde lounge ulta luxury-waterafstotende stof beige- hoeksalon lounge links kunnen 4 - 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 87 cm

Breedte: 360 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 76 cm

Zithoogte: 39 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank lorenza- ronde lounge ulta luxury-waterafstotende stof beige- hoeksalon lounge links is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank lorenza- ronde lounge ulta luxury-waterafstotende stof beige- hoeksalon lounge links betreft Beige.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank lorenza- ronde lounge ulta luxury-waterafstotende stof beige- hoeksalon lounge links kan Links geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank lorenza- ronde lounge ulta luxury-waterafstotende stof beige- hoeksalon lounge links betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank lorenza- ronde lounge ulta luxury-waterafstotende stof beige- hoeksalon lounge links voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken