Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank design Darsiono 280cm donkergroen velvet loungebank zowel links als rechts

Hoekbank design Darsiono 280cm donkergroen velvet loungebank zowel links als rechts

5/5

Met Hoekbank design Darsiono 280cm donkergroen velvet loungebank zowel links als rechts maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank design Darsiono 280cm donkergroen velvet loungebank zowel links als rechts hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank design Darsiono 280cm donkergroen velvet loungebank zowel links als rechts

Merk

Lizzely Garden & Living

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof | Velvet | Staal

Diepte 

150 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

280 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Frame

Zitdiepte 

58 cm

Zithoogte

49 cm

Omschrijving van Hoekbank design Darsiono 280cm donkergroen velvet loungebank zowel links als rechts

Let op! Vanwege de omvang van dit product is het helaas niet mogelijk om het op zaterdag te laten leveren. Deze hoekbank heeft een afmeting van 280,0 cm breed, 150,0 cm diep, en 85,0 cm hoog. Met een gewicht van 75,5 kg is het een stevige en comfortabele bank. De zitdiepte is 58,0 cm en de zithoogte is 49,0 cm. De armleuning heeft een hoogte van 71,0 cm en een dikte van 20,0 cm. De zitkussens zijn 15,0 cm dik en gemaakt van HR 38 koudschuim, wat zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Deze hoekbank heeft een prachtige donkergroene kleur en is gemaakt van velvet stof. Dit materiaal voelt zacht en luxe aan en geeft de bank een stijlvolle uitstraling. Het ontwerp is tijdloos en past daardoor perfect in iedere woonstijl. Bovendien is de bank verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd een variant kunt kiezen die bij jouw interieur past. Wat deze hoekbank echt bijzonder maakt, is dat je hem zowel links als rechts kunt monteren. Hierdoor kun je de indeling van je woonkamer eenvoudig aanpassen. Daarnaast is de bank voorzien van no sag springs, wat betekent dat de veren niet inzakken en je altijd kunt genieten van optimaal comfort. Het stoere en robuuste metalen frame aan de zijkanten geeft de bank een extra touch. Let op, deze hoek.

Veelgestelde vragen over Hoekbank design Darsiono 280cm donkergroen velvet loungebank zowel links als rechts

In Hoekbank design Darsiono 280cm donkergroen velvet loungebank zowel links als rechts kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 150 cm

Breedte: 280 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 58 cm

Zithoogte: 49 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank design Darsiono 280cm donkergroen velvet loungebank zowel links als rechts is gemaakt van Stof | Velvet | Staal. De kleur van Hoekbank design Darsiono 280cm donkergroen velvet loungebank zowel links als rechts betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank design Darsiono 280cm donkergroen velvet loungebank zowel links als rechts kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank design Darsiono 280cm donkergroen velvet loungebank zowel links als rechts betreft Frame.

Wij hebben bekeken waar Hoekbank design Darsiono 280cm donkergroen velvet loungebank zowel links als rechts voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken