Search
Close this search box.

Hoekbank Best Met hocker vintage afkuisbaar microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland

5/5

Met Hoekbank Best Met hocker vintage afkuisbaar microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Best Met hocker vintage afkuisbaar microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Best Met hocker vintage afkuisbaar microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

6

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Bruin

Materiaal

Stof

Diepte 

160 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

320 cm

Product hoogte

66 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

73 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Hoekbank Best Met hocker vintage afkuisbaar microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland

Hoekbank Best is een fantastische toevoeging aan je woonkamer. Deze U-vormige zitbank biedt veel ruimte om te zitten en te liggen, waardoor je optimaal kunt genieten van je vrije tijd. De bank heeft 2 grote lounges waar je heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast heeft de bank een handige opbergruimte onder het middelste zitvlak, waar je gemakkelijk spullen kunt opbergen. Maar dat is nog niet alles, deze hoekbank heeft ook een slaapfunctie, waardoor je er 's nachts comfortabel op kunt slapen. Hoekbank Best wordt geleverd met alle kussens die je nodig hebt, inclusief 2 kleine sierkussens in dezelfde kleur als de bank. De bank is gestoffeerd met microvezel, wat ervoor zorgt dat hij gemakkelijk schoon te maken is. Je kunt de bank eenvoudig afnemen met een natte doek en zelfs huisdieren zijn geen probleem. Microvezelstof is namelijk zeer slijtvast en gemakkelijk te stofzuigen, waardoor je geen last hebt van haartjes en vlekjes. Bij deze hoekbank hoort ook een extra poef, ook wel Hocker genoemd. Deze kun je op verschillende manieren gebruiken, bijvoorbeeld als extra zitvlak, verlenging voor het lounge-gedeelte of zelfs als salontafel. Deze hoekbank is een bestseller en wordt sterk aanbevolen door het huis. Met zijn tijdloze design, stevige zitcomfort en scherpe prijs is hij een absolute topper. Profite.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Best Met hocker vintage afkuisbaar microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland

In Hoekbank Best Met hocker vintage afkuisbaar microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland kunnen 6 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 160 cm

Breedte: 320 cm

Hoogte: 66 cm

Zitdiepte: 73 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank Best Met hocker vintage afkuisbaar microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Best Met hocker vintage afkuisbaar microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland betreft Bruin.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Best Met hocker vintage afkuisbaar microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Best Met hocker vintage afkuisbaar microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Best Met hocker vintage afkuisbaar microvezelstof Hoeksalon met bed en opbergruimte Hoekzetel wooneiland voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken