Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. hoekbank olivia u links- hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte- hoekzetel waterafstotende stof wooneiland

hoekbank olivia u links- hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte- hoekzetel waterafstotende stof wooneiland

5/5

Met hoekbank olivia u links- hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte- hoekzetel waterafstotende stof wooneiland maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van hoekbank olivia u links- hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte- hoekzetel waterafstotende stof wooneiland hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties hoekbank olivia u links- hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte- hoekzetel waterafstotende stof wooneiland

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Stof

Diepte 

202 cm

Breedte armleuning 

30 cm

Product breedte 

325 cm

Product hoogte

105 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

55 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van hoekbank olivia u links- hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte- hoekzetel waterafstotende stof wooneiland

De hoekbank Olivia U Links is de perfecte toevoeging aan jouw woonkamer. Met zijn unieke design en functionaliteit zal deze hoeksalon zeker indruk maken. Het beschikt over een dubbele opbergruimte onder de lounge, ideaal om al je spullen netjes op te bergen. Daarnaast heeft deze hoekzetel ook een slaapfunctie, waardoor het transformeert in een comfortabel bed voor gasten. Wat deze hoeksalon echt bijzonder maakt, zijn de verstelbare neksteunen. Hierdoor kun je altijd genieten van een ideale en ergonomische zitpositie. De hoekbank wordt geleverd in een donkergrijze structuurstof, die niet alleen prachtig is om te zien, maar ook waterafstotend is. Zo hoef je je geen zorgen te maken over morsen of vlekken. De zetel is gevuld met koudschuim en dwarsveren, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig zitcomfort. De luxe structuurstof is van de hoogste kwaliteit en voelt warm en stevig aan. Bovendien is de stof gemakkelijk te onderhouden, waardoor je jarenlang plezier zult hebben van deze hoekzetel. Kortom, de hoekbank Olivia U Links is niet alleen een prachtige toevoeging aan jouw interieur, maar biedt ook comfort, functionaliteit en kwaliteit.

Veelgestelde vragen over hoekbank olivia u links- hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte- hoekzetel waterafstotende stof wooneiland

In hoekbank olivia u links- hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte- hoekzetel waterafstotende stof wooneiland kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 202 cm

Breedte: 325 cm

Hoogte: 105 cm

Zitdiepte: 55 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 30 cm

hoekbank olivia u links- hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte- hoekzetel waterafstotende stof wooneiland is gemaakt van Hout | Stof. De kleur van hoekbank olivia u links- hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte- hoekzetel waterafstotende stof wooneiland betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. hoekbank olivia u links- hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte- hoekzetel waterafstotende stof wooneiland kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van hoekbank olivia u links- hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte- hoekzetel waterafstotende stof wooneiland betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar hoekbank olivia u links- hoeksalon met bed en dubbele opbergruimte- hoekzetel waterafstotende stof wooneiland voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken