Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Kent Xl Velvet donkergrijs Velours Hoeksalon U vorm met poef Hocker betaalbare zetels en banken

Hoekbank Kent Xl Velvet donkergrijs Velours Hoeksalon U vorm met poef Hocker betaalbare zetels en banken

5/5

Met Hoekbank Kent Xl Velvet donkergrijs Velours Hoeksalon U vorm met poef Hocker betaalbare zetels en banken maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Kent Xl Velvet donkergrijs Velours Hoeksalon U vorm met poef Hocker betaalbare zetels en banken hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Kent Xl Velvet donkergrijs Velours Hoeksalon U vorm met poef Hocker betaalbare zetels en banken

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

antraciet velvet

Materiaal

Velvet

Diepte 

190 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

305 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

65 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Hoekbank Kent Xl Velvet donkergrijs Velours Hoeksalon U vorm met poef Hocker betaalbare zetels en banken

De Hoekbank Kent XL Velvet donkergrijs Velours is een absolute blikvanger in uw interieur. Met zijn luxueuze uitstraling en comfortabele zittingen biedt deze hoekbank het perfecte toevluchtsoord om te ontspannen na een lange dag. De zachte velvet stof voelt heerlijk aan en geeft een vleugje elegantie aan uw woonkamer. Wat deze hoekbank echt bijzonder maakt, is de U-vormige opstelling. Deze unieke indeling zorgt voor extra ruimte en creëert een gezellige sfeer waar u kunt genieten van gezellige avonden met familie en vrienden. De bijgeleverde poef Hocker biedt nog meer flexibiliteit en kan worden gebruikt als voetenbankje of als extra zitplaats. Naast het feit dat de Hoekbank Kent XL Velvet donkergrijs Velours een stijlvolle toevoeging is aan uw interieur, is het ook een betaalbare keuze. Met de introductie voorverkoopprijs kunt u genieten van hoogwaardige kwaliteit en comfort, zonder uw budget te overschrijden. Creëer een warme en uitnodigende sfeer in uw woonkamer met deze prachtige hoekbank.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Kent Xl Velvet donkergrijs Velours Hoeksalon U vorm met poef Hocker betaalbare zetels en banken

In Hoekbank Kent Xl Velvet donkergrijs Velours Hoeksalon U vorm met poef Hocker betaalbare zetels en banken kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 190 cm

Breedte: 305 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 65 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank Kent Xl Velvet donkergrijs Velours Hoeksalon U vorm met poef Hocker betaalbare zetels en banken is gemaakt van Velvet. De kleur van Hoekbank Kent Xl Velvet donkergrijs Velours Hoeksalon U vorm met poef Hocker betaalbare zetels en banken betreft antraciet velvet.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Kent Xl Velvet donkergrijs Velours Hoeksalon U vorm met poef Hocker betaalbare zetels en banken kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Kent Xl Velvet donkergrijs Velours Hoeksalon U vorm met poef Hocker betaalbare zetels en banken betreft .

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Kent Xl Velvet donkergrijs Velours Hoeksalon U vorm met poef Hocker betaalbare zetels en banken voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken