Search
Close this search box.

Hoekbank Fador Compacto Met Slaapfunctie Hoeksalon bicolor Universele lounge opstelling hoekzetel met bedfunctie

5/5

Met Hoekbank Fador Compacto Met Slaapfunctie Hoeksalon bicolor Universele lounge opstelling hoekzetel met bedfunctie maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Fador Compacto Met Slaapfunctie Hoeksalon bicolor Universele lounge opstelling hoekzetel met bedfunctie hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Fador Compacto Met Slaapfunctie Hoeksalon bicolor Universele lounge opstelling hoekzetel met bedfunctie

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

3 - 4

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

grijs beige

Materiaal

Kunstleer | Stof

Diepte 

162 cm

Breedte armleuning 

22 cm

Product breedte 

270 cm

Product hoogte

76 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

63 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank Fador Compacto Met Slaapfunctie Hoeksalon bicolor Universele lounge opstelling hoekzetel met bedfunctie

Maak kennis met de compacte versie van de Hoekbank Fador met slaapfunctie. De ontwerpers van deze populaire zitbank hebben eindelijk de medium versie uitgebracht! Deze comfortabele zitbank wordt geleverd met veel kussens voor een goede zitervaring en heeft tevens een slaapfunctie. Alle kussens zoals afgebeeld zijn inbegrepen. De Fador Compacto beschikt over een ruim slaapgedeelte. De bank heeft een tijdloze en prachtige uitstraling in de kleuren zoals te zien op de hoofdfoto: grijs lederlook en lichte grijze/beige zachte structuurstof! Let op: de tweede foto is slechts ter illustratie van de slaapfunctie, houd geen rekening met de kleur van deze foto. Een extra pluspunt is de universele lounge opstelling. Dankzij het eenvoudige kliksysteem kun je de opstelling van de bank altijd naar eigen wens aanpassen, van links naar rechts of andersom monteren! Met de Hoekbank Fador Compacto haal je niet alleen een stijlvol meubelstuk in huis, maar ook een praktische oplossing voor extra slaapruimte. Of je nu wilt ontspannen na een lange dag of gasten wilt ontvangen, deze hoekbank voldoet aan al je behoeften. De combinatie van de grijze lederlook en de lichte grijze/beige zachte structuurstof geeft de bank een luxueuze uitstraling die perfect past in elk interieur. De slaapfunctie zorgt ervoor dat je altijd voorbereid bent op onverwachte logés. Daarna.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Fador Compacto Met Slaapfunctie Hoeksalon bicolor Universele lounge opstelling hoekzetel met bedfunctie

In Hoekbank Fador Compacto Met Slaapfunctie Hoeksalon bicolor Universele lounge opstelling hoekzetel met bedfunctie kunnen 3 - 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 162 cm

Breedte: 270 cm

Hoogte: 76 cm

Zitdiepte: 63 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 22 cm

Hoekbank Fador Compacto Met Slaapfunctie Hoeksalon bicolor Universele lounge opstelling hoekzetel met bedfunctie is gemaakt van Kunstleer | Stof. De kleur van Hoekbank Fador Compacto Met Slaapfunctie Hoeksalon bicolor Universele lounge opstelling hoekzetel met bedfunctie betreft grijs beige.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Fador Compacto Met Slaapfunctie Hoeksalon bicolor Universele lounge opstelling hoekzetel met bedfunctie kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Fador Compacto Met Slaapfunctie Hoeksalon bicolor Universele lounge opstelling hoekzetel met bedfunctie betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Fador Compacto Met Slaapfunctie Hoeksalon bicolor Universele lounge opstelling hoekzetel met bedfunctie voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken