Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Montella Black Velvet Rechts hoeksalon

Hoekbank Montella Black Velvet Rechts hoeksalon

5/5

Met Hoekbank Montella Black Velvet Rechts hoeksalon maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Montella Black Velvet Rechts hoeksalon hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Montella Black Velvet Rechts hoeksalon

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

4 - 5

Plaatsing hoek

Rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Velvet

Diepte 

220 cm

Breedte armleuning 

25 cm

Product breedte 

270 cm

Product hoogte

90 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

60 cm

Zithoogte

45 cm

Omschrijving van Hoekbank Montella Black Velvet Rechts hoeksalon

De Hoekbank Montella Black Velvet Rechts hoeksalon is de ideale aanvulling op jouw dagelijkse routine. Of je nu 's ochtends geniet van een kopje koffie, 's middags ontspant na het sporten of comfortabel vanuit huis werkt, deze bank biedt jou het ultieme comfort. De nieuwe collectie van 2022 zal je verrassen met zijn unieke stijl en vakmanschap. De Hoekbank Montella is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik. Dankzij de innovatieve Cleanaboo-technologie wordt het opnemen van vloeistoffen verminderd, waardoor je bank langer schoon blijft. Ideaal voor gezinnen met kinderen of huisdieren, want deze bank is ook voorzien van het Petproof-certificaat, wat zorgt voor extra weerstand tegen klauwen en ander ongewenst gedrag. Met de Hoekbank Montella Black Velvet Rechts hoeksalon haal je niet alleen een stijlvol meubelstuk in huis, maar ook een praktische en duurzame keuze. Geniet van ultiem comfort en gemak, terwijl je bank er altijd als nieuw uitziet, zelfs met de dagelijkse drukte van het gezinsleven.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Montella Black Velvet Rechts hoeksalon

In Hoekbank Montella Black Velvet Rechts hoeksalon kunnen 4 - 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 220 cm

Breedte: 270 cm

Hoogte: 90 cm

Zitdiepte: 60 cm

Zithoogte: 45 cm

Breedte armleuning: 25 cm

Hoekbank Montella Black Velvet Rechts hoeksalon is gemaakt van Velvet. De kleur van Hoekbank Montella Black Velvet Rechts hoeksalon betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Montella Black Velvet Rechts hoeksalon kan Rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Montella Black Velvet Rechts hoeksalon betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Montella Black Velvet Rechts hoeksalon voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken