Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Promo Best U wooneiland Hoeksalon met bed en opbergruimte bestseller hoekzetel slaapfunctie en storage

Hoekbank Promo Best U wooneiland Hoeksalon met bed en opbergruimte bestseller hoekzetel slaapfunctie en storage

5/5

Met Hoekbank Promo Best U wooneiland Hoeksalon met bed en opbergruimte bestseller hoekzetel slaapfunctie en storage maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Promo Best U wooneiland Hoeksalon met bed en opbergruimte bestseller hoekzetel slaapfunctie en storage hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Promo Best U wooneiland Hoeksalon met bed en opbergruimte bestseller hoekzetel slaapfunctie en storage

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunstleer | Stof

Diepte 

160 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

320 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

72 cm

Zithoogte

41 cm

Omschrijving van Hoekbank Promo Best U wooneiland Hoeksalon met bed en opbergruimte bestseller hoekzetel slaapfunctie en storage

De Hoekbank Best is een geweldige toevoeging aan je interieur. Deze U-vormige zitbank biedt veel zit- en ligplezier. Met twee grote lounges en een opbergruimte onder het middelste zitvlak, biedt deze hoekbank ook nog eens handige opbergruimte. Daarnaast heeft de bank een slaapfunctie, waardoor het ook dienst kan doen als een comfortabel bed. De Hoekbank Best wordt geleverd met alle kussens die je nodig hebt, inclusief twee kleine sierkussens in dezelfde kleur als de bank. De sofa is gestoffeerd in een stevige en dikke structuurstof, met een trendy zwart lederlook combinatie. Dit zorgt voor een tijdloos design en geeft de bank een luxe uitstraling. De stof is van hoge kwaliteit en slijtvast, waardoor je jarenlang van deze hoekbank kunt genieten. De Hoekbank Best is niet voor niets een bestseller en een aanrader van het huis. Naast het tijdloze design en het stevige zitcomfort, is deze hoekbank ook nog eens verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. Profiteer nu van de uitzonderlijke lanceringsprijzen en bestel deze prachtige hoekbank voor jezelf.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Promo Best U wooneiland Hoeksalon met bed en opbergruimte bestseller hoekzetel slaapfunctie en storage

In Hoekbank Promo Best U wooneiland Hoeksalon met bed en opbergruimte bestseller hoekzetel slaapfunctie en storage kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 160 cm

Breedte: 320 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 72 cm

Zithoogte: 41 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank Promo Best U wooneiland Hoeksalon met bed en opbergruimte bestseller hoekzetel slaapfunctie en storage is gemaakt van Kunstleer | Stof. De kleur van Hoekbank Promo Best U wooneiland Hoeksalon met bed en opbergruimte bestseller hoekzetel slaapfunctie en storage betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Promo Best U wooneiland Hoeksalon met bed en opbergruimte bestseller hoekzetel slaapfunctie en storage kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Promo Best U wooneiland Hoeksalon met bed en opbergruimte bestseller hoekzetel slaapfunctie en storage betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Promo Best U wooneiland Hoeksalon met bed en opbergruimte bestseller hoekzetel slaapfunctie en storage voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken