Search
Close this search box.

Hoekbank design Puckerto 290cm velvet links loungebank

5/5

Met Hoekbank design Puckerto 290cm velvet links loungebank maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank design Puckerto 290cm velvet links loungebank hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank design Puckerto 290cm velvet links loungebank

Merk

Lizzely Garden & Living

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Links

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof | Velvet | Staal

Diepte 

204 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

290 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Frame

Zitdiepte 

62 cm

Zithoogte

45 cm

Omschrijving van Hoekbank design Puckerto 290cm velvet links loungebank

Let op! Vanwege de omvang van dit product is een levering op zaterdag helaas niet mogelijk. De hoek van de bank bevindt zich aan de linkerkant wanneer je voor de bank staat. Deze prachtige hoekbank, genaamd Puckerto, heeft een afmeting van 290,0 cm breed, 204,0 cm diep en 85,0 cm hoog. Met een gewicht van 90,0 kg is het een stevige en duurzame keuze voor jouw interieur. De zitbreedte van deze hoekbank is 257,0 cm, waardoor er voldoende ruimte is om comfortabel te zitten. De zitdiepte is 62,0 cm en de zithoogte is 45,0 cm, wat zorgt voor een aangename zithouding. De dikte van de zitkussens is 15,0 cm en de dikte van de armleuningen is 20,0 cm, wat bijdraagt aan het comfort van de bank. De hoekbank is uitgevoerd in een elegante zwarte kleur en is gemaakt van hoogwaardig HR 38 koudschuim en velvet stof. Daarnaast is de bank voorzien van een klittenbandrand onderaan de kussens, zodat deze niet verschuiven tijdens het gebruik. Deze hoekbank is geschikt voor binnengebruik en is een prachtige toevoeging aan jouw woonkamer. Het merk Lizzely Garden & Living heeft gezorgd voor een tijdloos ontwerp, waardoor de hoekbank eenvoudig te combineren is in iedere woonstijl. Het stoere en robuuste metalen frame.

Veelgestelde vragen over Hoekbank design Puckerto 290cm velvet links loungebank

In Hoekbank design Puckerto 290cm velvet links loungebank kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 204 cm

Breedte: 290 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 62 cm

Zithoogte: 45 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank design Puckerto 290cm velvet links loungebank is gemaakt van Stof | Velvet | Staal. De kleur van Hoekbank design Puckerto 290cm velvet links loungebank betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank design Puckerto 290cm velvet links loungebank kan Links geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank design Puckerto 290cm velvet links loungebank betreft Frame.

Wij hebben bekeken waar Hoekbank design Puckerto 290cm velvet links loungebank voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken